Scudo Sports

Bisiklet forum üyeleri buluşması

Ya bence çok kasmaya gerek yok. Bu fikir gerçekten çok güzel. Ama merkezi bir organizasyona herkesin katılamayacağı kesin. Mesela ben Antalyadayım şu an. Istanbul Ankara olsa gelemem. Yani şimdi çıkıp bu işi burada yapalım demek bence doğru değil. Istanbul - Ankara - Izmır temelli bir buluşma organize edilsin.

Onun dışında da diğer şehirlerde ya da bölgelerde talep çıkar ise zaten buluşma olur.

Şöyle diyebiliriz "Bilmem hangi tarihte bisiklet forum bulusuyor"

Sonra bi tur düzenlenir çok Uzun ve zorlu olmayan bir parkurda. Yemek yenir çay içilir. Doğada yürünür filan. Çok detaylı düşünmeye gerek yok bence

Scudo
Hiç bir bisiklet ya da yaşam tarzını ötekileştirmeden, beraberlik ruhu ile hareket etme önceliğimiz olmalı.
Mikro yada makro düzeyde nasıl bir gelişim göstereceğimiz bizlerin duyarlılığına bağlı...
İnanıyorum ki bundan sonrası için camiamızı bir araya getirebilecek işlere imza atacağız.

Elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim bu tertibatta.

@mtb_rider İlgili olmanızdan dolayı teşekkür ederim.
Kadıköy yakası için organize olmak isterseniz memnun olurum.
Çekirdek bir ekip oluşturup somutlaşınca buradan bilgilendirme yapılabilir...

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Whatsapp aktif olarak takip ettigim iki bisiklet grubu var.(Anadolu Bisikletlileri ve KatlaGel216) iki grubu da bisikletforum araciligi ile buldum. ;)

Persembe Aksami Bisikletcileri, Anadolu Bisikletlileri ve KatlaGel216 bu gruplar haftalik turlar duzenliyor. Ben firsat buldukca onlara katilmaya calisiyorum. bisikletforum olarak Istanbul Anadolu yakasinda ayda bir bulusma ayarlayabiliriz. @mtb_rider Dedigin kafe loakasyon olarak bulusmaya bence cok uygun. Trek/Giant/... markalarin kafesi yerine biz kendimiz bulusalim dersek te, Caddebostan Migrosun orasi ideal bence

Son düzenleme:
Millet bmw merso buluşması yapıyor biz neden yapmıyoruz hakkatten yaa giant buluşması hemen klasik buluşma neo klasik ne bilim pinokyo Tek teker 5 teker bence olmalı gelirim

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
İstanbul ayağı için takip ediyorum. Uygun olursa katılabilirim.

alominyon piskaletimle gelirim alominyoncuların buluşma yerini derseniz eğer

116C80CE-DC29-447F-BD13-19B523C00030.jpeg
@scottrek İsmail abim ile ,Eskişehir Pedal Cafe de buluşup, Eskişehir’in efsane bisikletçilerinden Osman Ertan amca ile beraber ,sohbet ettik. Yolu Eskişehire düşen , tüm forumdaşlar ile tanışıp görüşmek dileği ile...

Seni ve Osman amcayı tanıdığıma çok sevindim.Misafir perverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim .En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere Fatih kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Yeniden merhaba..
Buluşma planlarımızın arasına 'Covit 19' girince alınan olağandışı önlemlere uymak zorunda kaldık....
Yavaş yavaş -yeni normal- yaşama dönmek üzere adımlar atılırken biz de bir silkinelim dedim...
Yaş gruplarının dışarı çıkma kısıtı ne olacak belli değil...
Haziran 15 den sonra tüm yaş aralıklarını içine alan geniş katılımlı bir buluşma/tanışma yapsak nasıl olur?
Yerel koşullara göre her yerleşim bölgesi kendi organizasyonu için çalışsa fena olmaz diye düşünüyorum..
Hem " Zümrüdü Anka" kuşunun hikâyesini yeniden canlandırmış oluruz...

Yıllardır forumu takip ediyorum ve İstanbul Anadolu yakası için bir organizasyon düzenlenirse ben de katılabilirim. :hhhhhh:

@Mehmet Altuğ virüs ile yaşamayı öğrenmek zorundayız.
Önümüzde hep koruma/korunma odaklı bir süreç var. Hayatın devam etmesi ve tekerin dönmesi adına gerekli önlemleri alıp 2-3 hafta sonra organize olunabilir..

• Beğen
Tepkiler: CNC
@cazci Çok doğru. Mesafeli sürüldükten sonra kalkıpta sarılmayacağız ki:)
İzmir içinde ben öncülük edeyim:) Bir kaç kişi var fakat bizlerde tam güvenlik açısından biraz daha bekliyoruz. Düşünen var ise Telegram üzerinden iletişim kurabilir.
(link)

Bugün sabah başladığımız antrenmanımız da @sccetin @qtay @Rhodiumm ve Hamza kardeşim ile beraber sürüş yaptık.Yeni kurduğumuz
takımımız adına gelecekte yapacaklarımız ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.Gelecek gençlerin. İnşallah daha kalabalık grup sürüşleri ve antrenmanları
olacak.Bizleri takipte kalın arkadaşlar :).Saygılar....
WhatsApp Image 2020-08-27 at 10.48.42 (2).jpeg

Geri