Scudo Sports

Bisiklet forum Şortu

Tunakan Önen

Forum Bağımlısı
Tepki
241
Bisiklet
Salcano
Selamlar arkadaşlar hatırlarsınız ki bisiklet forum forması yapılmış epeyde satılmıştı bende bugün bir forma almaya gittim fakat ellerinde kalmadığı için veremediler. Acaba bisiklet forum şortunuda tasarlasak piyasaya sürsek nasıl olur ? gidipte bazı arkadaşlarımızın çin,taiwan gibi ülkelerden 60-70 dolar verip sipariş ediceklerine gidip kendi ülkesinin formasını,şortunu alsın :)

Scudo
Guzel fikir. Basligi gorunce heyecanlandim sortuda ciktidiye hemen alicaktim bitane :)

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
@sezer şentürk

Yeteneğim olsa kendi imkanımla tasarım yapardımda malesef :) sanırım başka arkadaşlara kalıyor bu :) umarım tasarlanır,üretilir :)

Insallah .. ama hersey bi yana suanda ülke olarak yastayiz bunlari pek dusunmememiz lazim :(

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

Olacaksa iki türlü olsun hatta
Bir yapışık (stretch)
Bir bol ve cepli mtb şortu

İhsan ağabey neredesin? Gel gel tam senlik bir mevzu çıktı yine :D

Ulaş Bey formanın yoğunluğu ortadan kalktıktan sonra şort ve hatta uzun kollu forma tasarlanıp üretileceğini de söylemişti zaten. Formanın yoğunluğu kalktıktan sonra gündeme gelse çok daha doğru olur bence. Çünkü şuan formasını alamamış bir sürü arkadaşımız var hala. Tasarım işini de yine İhsan Bey formaya uygun bir şekilde yaparsa gayet güzel olur.
Not: Formamı kendim alamadığı için böyle söylemiyorum. Bisiklet forum formamı aldım. Alıp bir kenara çekilmenin ben aldım kim ne yaparsa yapsın mantığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden önce en azından almayı isteyen herkesin forma sahibi olmasını sonrasında şort işine girişilmesini daha uygun görüyorum.

@Ömer KARAN
kalkmaz netten satışta kapatıldı, tekrar açılmasını bekliyoruz. Nevşehir de başka türlü alma şansım yok. kayseri mağazaya da gelmedi.

Yine stışa konulur yine bulamayız biz o şortu :) kısmet yok bir kere

Bende onu belirttim zaten. Forma işi bile baya telaşlı bir iş oldu. Birde şort işi meydana çıkarsa hem ortalık daha da karışır hemde formayı alamayan birsürü kişi için bir yerde haksızlık olmuş olur. En yakın zamanda inşallah internetten satış açılır tekrar. Herkes formaya sahip olur. O zaman şort içinde kollar sıvanır.

@Ömer KARAN

Benim buradaki fikrimi sunmam maksat tam takır formamız olsun düşüncelerindeydi ama siz öyle diyorsanız öyle olur fakat nerede haksızlık olacak onu anlayamadım ? bir kişinin üst forması var alt şortu yok diyemi ?

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Tunakan Önen

Estagfurullah Tunakan Bey görüşünüze hiçbir şey demedim. Fikrinizde gayet güzel. Formaların tam takım olmasını gerçekten bende çok isterim. Tam takım çok güzel olur. Tabi ben böyle söylüyorum diye böyle olacak diye bir şey yok ki. Bende konu hakkındaki görüşümü belirttim sadece. Eğer bir girişim olursa buna forum kullanıcıları karar verir. Ben tek başıma değil. Haksızlık aslında çok ta uygun bir söz olmamış kusura bakmayın tam anlatamamışım kendimi ama söylemek istediğim şuydu. Formalar basıldı satışa sunuldu ancak bir çok kişi internet üzerinden alamıyor. Büyük ölçüde İstanbul da yaşayan kişiler aldılar, en azından gidip alabilme imkanları vardı. Ama İstanbul dışındaki kişiler bu konuda çok şanssızlar. İnternetten satışta ne zamandır stok açılmıyor. Bir çok kişi forma alamıyor. Hatta Ulaş bey de forma konusunda internet satışının kapandığını söylemişti. Ne zaman açılacak belli değil. Bir çok arkadaşımız Sadece üst formaya bile sahip olamıyorken tam takım formayı giymek bence pek hoş olmayacaktır. Ayrıca şuda var ben formamı aldım ama benim almam baya sıkıntı oldu. Aynı gün içinde Delta bisikletten Gürkan beyle belki 5 6 defa telefonda görüştüm. Adam o gün yemeğini bile ayak üstü yedi formaları yetiştirebilmek için. Gerçekten ne kadar uğraştıklarını anladım. Bu insanlar maddi bir kazanç beklemeden bu işleri yapıyorlar. Forma işindeki yoğunluk hala çözülmemişken bir de onların başına şort işini aşmak ne derece doğru olur orası da ayrı bir konu. Ancak şu var forma tasarımını yapan İhsan Bey le görüşülüp en azından şimdiden şort tasarımı yapılabilir. Örnek şort üretilip en azından forma işinin yoğunluğu bitene kadar baskıya girmeye hazır hale getirilebilir.

Ha ne olur, tasarım yapılır şimdiden; üretim için forma gibi sponsor olayı sağlanabilecek mi o araştırılır. O iş de hallolursa üretime geçilir. Bu riskleri göze almadan, direkt sponsorun garantilenmesi ve ona göre tasarım işine geçilmesi daha mantıklı olacaktır. Ne emek, vakit kaybı yaşanmış olur ne de hayal kırıklığına uğrama...

Halil Bey e katılıyorum. Şuan bu işin alt yapısı araştırılıp oluşturulabilir. Eğer sorun yaşanmayacaksa tasarıma falan başlanabilir.

Formanın tasarımını yapan abimiz şort için de bir tasarım sunsun bisiklet şortu için baskı yapan bir yer bulalım. İsteyen kendi siparişini site üzerinden versin sponsormuş indirimmiş olmadan. O zaman yoğunluk da azalır sıkıntı da :)

arkadaşlar yoğunluk kalkmıştır artık konuyu yeniden canlandırayım dedim taytta yaptıralım :D formayı dızayn eden arkadaş çok güzel bir iş çıkarmıştı katılımları bekliyorum tekrardan :D

forma yapılırsa alırım bir tane

bence güzel olur ben alırım = ))

Konu ne hortlamış be abaovvv

Geri