Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Formaları az önce aldım, 1 saat içerisinde bana ödeme yapan arkadaşlara kargo yapacağım.

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/Mobile%20Uploads/image_zpsb8e3beac.jpg

Scudo
@Erdal YILMAZ
Alış da veriş de APS maşallah...

Arkadaşlar,
Deltaya bugün gideceğim ve kendim için alacağım inş.,isteyen kim varsa yazsın,hesabıma ücreti göndersin.(özelden iban atarım)
Ertesi gün şirketten Karşı ödemeli gönderebilirim,eğer istediğiniz beden yoksa, gönderen hesaba parayı masrafsız geri gönderirim.
Deltaya giderken forumdan üyelik capsinizi alıcam ona göre :)
Haftaiçi içi olacağı için çoğu kimse göremeyecek belki ama üzgünüm,biter diye h.sonuna kalmak istemiyorum,iş çıkışı taaa tarabya'dan kızıltoprağa gideceğim bunun için,ordan çengele eve :)

@Erdal YILMAZ

Erdal abi eğer o verdiğin isim listesinden arta kalan olursa ben isterim 1 adet. xl beden

@Erdal YILMAZ

Bu ne hız böyle Erdal bey çok teşekkürler ilgilendiğiniz için, umarım sıkıntı vermemişizdir. :alkis:

Estağfurullah hayır duanız yeter. Şu an kargoları teslim ediyorum. :)

@Sinan Ş

Özel mesaj attım, şimdiden Teşekkürler.

Kargo takip numaralarınızı özel mesaj olarak gönderdim arkadaşlar.

Sizlerden ricam, teslim aldığınız zaman lütfen buraya fotoğraf ekleyin.

Teşekkürler.:)

@Erdal YILMAZ

Erdal Bey özveriniz için teşekkürler. Geldiğinizde ne halde olduğumuzu gördünüz. Gördüğünüz gibi almak isteyenler bir şekilde alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Sinan Ş

Arkadaşlar,şirket MNG ile çalışıyormuş bu yüzden MNG ile göndereceğim bilginiz olsun.
Saat 5'e kadar ödemesini gönderebilen arkadaşlarınkini alacağım bir aksilik olmazsa inş.
1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL

ben bugün aldım.. gayet şık..
L dar geldi XL aldım.. sanırım göbeği eritmem gerekiyor :)

Forma için tek bir kötü söz söyleyen yok,
Ben ilk olayım, Dikiş kalitesi iyi değil ve ter atımı da hiç başarılı değil..

19,00 -19,30 gibi Delta'da olacağım,o saate kadar isteyen olursa ,istediği bedeni pm atsın,delta'dan çıkana kadar gelen mesajlardan alabildiğimi alırım.
yarın hesaplaşırız.

1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL
4-Metehan D. / L

@Erdal YILMAZ

Abi eline koluna sağlık. Yaptığınız güzel bir yardımlaşma örneği. İşte bu yüzden bu forumu ve forumdaşları seviyorum. Formalar elime ulaşınca ilk işim buraya fotoğrafını yüklemek olucak.

Bende formami aldirdim bir arkadasima sabirsizim giymek icin:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar deltaya geldimi formalar, internetten alabiliyomuyuz?

yada bana xl beden için biri yardımcı olabilir mi? ücreti yarın gün içinde gönderbilirim

@MUSTAFA ULAMA

İnternet satışı kapalı ve açacaklarını hiç sanmıyorum. Mağazalar yönelin, olmadı tanıdık birilerin aldırmaya çalışın.

1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL
4-Metehan D. / L

Hadi iyisiniz son 12 adet formadan 4 ünü kaptınız :) Yarın adreslerinize kargo..Fotoları koyarsınız artık ..( İyiki haftasonunu beklememişim,kesin biterdi.)

Kendim için 175 boy ,74kg / L beden aldım, daha önceden vucut çalışmam sebebiyle üst bölge biraz şişik ve hatlar cuk oturdu,hatta birazda gerildi,belki zamanla bollaşır bilemiyorum.
L beden Aynı kg'daki üst bölgesi daha zayıf yapılılara çok rahat gider,benden daha şişikseniz XL alın rahat edersiniz ,alacakların bilgisine.

https://i.hizliresim.com/1PZQr5.jpg https://i.hizliresim.com/Ryp7ER.jpg

@Sinan Ş

Oo hocam formanız çok yakışmış. Sabırsızlıkla kendiminkini bekliyorum. Formalar için çok teşekkürler :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri