Arkadaşlar,
Deltaya bugün gideceğim ve kendim için alacağım inş.,isteyen kim varsa yazsın,hesabıma ücreti göndersin.(özelden iban atarım)
Ertesi gün şirketten Karşı ödemeli gönderebilirim,eğer istediğiniz beden yoksa, gönderen hesaba parayı masrafsız geri gönderirim.
Deltaya giderken forumdan üyelik capsinizi alıcam ona göre
Haftaiçi içi olacağı için çoğu kimse göremeyecek belki ama üzgünüm,biter diye h.sonuna kalmak istemiyorum,iş çıkışı taaa tarabya'dan kızıltoprağa gideceğim bunun için,ordan çengele eve
Arkadaşlar,şirket MNG ile çalışıyormuş bu yüzden MNG ile göndereceğim bilginiz olsun.
Saat 5'e kadar ödemesini gönderebilen arkadaşlarınkini alacağım bir aksilik olmazsa inş.
1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL
19,00 -19,30 gibi Delta'da olacağım,o saate kadar isteyen olursa ,istediği bedeni pm atsın,delta'dan çıkana kadar gelen mesajlardan alabildiğimi alırım.
yarın hesaplaşırız.
1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL
4-Metehan D. / L
Abi eline koluna sağlık. Yaptığınız güzel bir yardımlaşma örneği. İşte bu yüzden bu forumu ve forumdaşları seviyorum. Formalar elime ulaşınca ilk işim buraya fotoğrafını yüklemek olucak.
1-Yusuf G. / M
2-çağlar akça /L
3-ÖMER FARUK KAYA /XXL
4-Metehan D. / L
Hadi iyisiniz son 12 adet formadan 4 ünü kaptınız Yarın adreslerinize kargo..Fotoları koyarsınız artık ..( İyiki haftasonunu beklememişim,kesin biterdi.)
Kendim için 175 boy ,74kg / L beden aldım, daha önceden vucut çalışmam sebebiyle üst bölge biraz şişik ve hatlar cuk oturdu,hatta birazda gerildi,belki zamanla bollaşır bilemiyorum.
L beden Aynı kg'daki üst bölgesi daha zayıf yapılılara çok rahat gider,benden daha şişikseniz XL alın rahat edersiniz ,alacakların bilgisine.