Bu insanlar niye küçük bi kıvılcımda hemen parlıyor? Neden canısı? Neden?
Forumda konuları okurken ruhum sıkılıyor resmen.
Bilen-bilmeyen herkes hemen bi parlama peşinde.
Dün sabah vardı, sipariş geçtim; az önce kontrol ettim "kargoya verildi" yazıyor. Bir tane de kardeşime alacaktık ama dün ben aldıktan sonra stok tekrar bitti.
Resmi forma imalatinda sponsorlar destekmi cekti, yoksa hala uretum yapiliyormu son durumu bir ogrensek ona gore beklesek. Ayrica intrnetten satinalmanin acilmasini talep ediyorum, eger imkan varsa.
GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.
Forma yi aldik ilk gun sans eseri tayt aliyordum formayida aldik ama baya arkadas alamadi insallah stoklara duser talep fazla demekki bu kadar bulunmuyor
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istanbula gidip alma sansimoz yok. Telefonla kiziltoprak magazadan isteyebiliyormuyuz onuda bilmiyorum. Tek sansimiz stoklara girmesi ve net uzerinden satisin acilmasi
GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.
Tahminlerime göre yeni bir parti forma hazırlanıyor galiba. Ancak şunu söylemek isterim. Çok ta aceleye gelmesi sıkıntı yaratabilir. Neden denecek olursa benim aldığım formada kollardaki bisiklet forum yazılarının baskısında biraz kayıklık var. Bir nevi yazıya gölge efekti eklenmiş gibi duruyor. Ben pek dert etmiyorum ama hızlı gelecek diye sorunlu formalar çıkmasında. Kimse heyecanla aldığı forma dan hayal kırıklığı yaşamasın.