Scudo Sports

Bisiklet Forum Logosu

Faik BİLGİN

Forum Demirbaşı
Tepki
168
arkadaşlar şöyle düşündüm hatalıysam uyarın bisiklet forum logosu güzel ama daha güzel çalışmalar ile daha iyi bir laogomuz olabilir diye düşündüm kara kalem ve photoshop yeteneği olan kardeşlerimiz (diğer programlarda olabilir) yeni bir logo yapalım bunu yarışma şeklinde yapalım herkez yaptığı çalışmayı sitede açılacak bir konuya toplayalım arasından en iyi olnı seçelim hem böylece forumda yetenekli arkadaşlarımızıda tanımış oluruz sevgi ve saygılarımla

Scudo
Selamlar.
Çalışmalarımızı yeni bir başlık altında toplayabiliriz.Bisikletforum yöneticileri beğennirlerse logoyu değistirebilirler.Veya kendimizi kanıtlamak amaçlı da yapabiliriz ...Bunu düşünmekte fayda var!

• Beğen
Tepkiler: Faik BİLGİN
bence böyle yarışmalar yapılmalı başka sitelerde her telden yarışma yapılıyor bazıları ödüllü oluyor hatta

bence gerek yok sımdıkı gayet orj.
bu arada kım hazırladı acaba bunu :)

bu konuyu ben hazırladım

forumun logosu çok güzel ama neden yeni bir şeyler olmasın yani yeni görüşler herkezin ortak kararıyla seçilen ve kişinin becerisini gösteren diye düşündüm yani olmazsa başka bir konuda da yarışma vb şeyler olabilir diye düşünüyorum böylece forum üyeleride daha fazla(zaten eğleniyoruz)eğlenmiş oluruz

yanlış hatırlamıyosam nazar boncuğu benim fikrim olabilir. bi ara forumdan 3-4 kişi sakatlanmıştı birisi demişti bence forumda nazar var diye bende espri olsun diye "bence logoya bi nazar boncuğu eklenmeli burdan yetkililere sesleniyoruz" demiştim :D:D ama kalanı kimin fikri bilmiyorum. harbi kim hazırladı :D:D yoksa senmi hazırladın alper :D

@Abdullah Hakkı

yok be daha neler ben daha yenı uyeyım :D
benım aklımdan halıl abı gecıyor ama bılmıyorum.:)

tamam o zaman logo ile değilde herhangi bir dalda herhangi bir şekilde yarışöa yapılsın foruma biraz renk katarız diye düşünüyorum yoksa benim amacım logoyu kötülemek felan değil

@FAİK

sankı boyle bısey yapıldı gıbı hatırlıyorum.sanırım odul de kıtaptı
:) yanlıs mı hatırlıyorum:)

Elinize emeğinize sağlık.

Haksızlık etmek istemem, sadece dikey olan Com kısmı biraz kaba olmuş gibi geldi.. Özellikle de site temalı gösterimde kaba durdu gibi 😌
Onun dışında beğendim yani 😌

Teşekkür ederim değerli yorumlarınızdan dolayı :)

Dediğim gibi amatör olarak yapmaya çalışıyorum :) beğenmenize sevindim, eksik olmayın.

Bence bir Amatör icin iyi ve güzelden de ötesi. Keske bunun %10 kadar amatörce bende yapa bilsem de kendi logomu düzenlesem.
Gercekten cok basarili buldum.
Sadece yukarida @Taygun Kon arkadasimizin da dedigi gibi com olmasa daha da iyi olurdu gibi yada nokta en azindan forumun m harfinin arkasinda olsaymis.

Ama yine söylüyorum, cok güzel olmus, ellerinize saglik. :kötü:

Geri