Scudo Sports

Bisiklet Forum kask stickerı

@enqinHLC
Neden böyle düsündügünüze anlam veremedim, düsüncelerinize saygi duyuyorum ama trollük falan yok. :)

Scudo
@Adı Bende Saklı Yanlış anlamayın beni direk önyargıyla yaklaştım. Normalde böyle birisi değilimdir. Amacım saygısızlıkta değil. Hepsi denk gelince aklımda oluşan düşünceyi söylemekten kaçınmadım. Müsait olduğunuzda sizi aşağıdaki bölümde de görmek isteriz. :)

Tanışma

Çok güzel bir fikir. Kask kullanmadığım için kadro versiyonunu kullanabilirim. Tasarımcı aranıyor.. :)

Ufak bi tasarıma başladım beğenen olur mu bilmem ama aklımda bir şey var :)

@DogukanSahil Daha sade olması ve sadece bisikletforum.com gibi yazı olması yönünde çalışmalarınızı beklemekteyim zira bunu bisiklet veya kask üzerinde taşımak çok karmaşık görüntü yaratabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
kulağa hoş geliyor neden olmasın

Dediğiniz stickerların fiyatları çok uygun kaska yapıştırılacak boyutta stickerın maliyeti 10 kurus civarı.

• Beğen
bunu yazman ne kadar doğru bilmiyorum bilmem ama maddi anlamda destek gerekse naçizane desteğimi bisiklet forum dostlarına gönül rahatlıyla sunabilirim..

• Beğen
@enqinHLC
Estagfurullah yanlis anlasilacak bir sey yok, yorumumda trollük bir durum oldugun sanmadigimdan dolayi üzerimede alinmiyorum.:)
Insallah bir gün tanisma bölümünede yazarim,simdilik forumu takip ettigime ve ilk aldigim cevaba göre daha zamani gelmedi diye düsünüyorum.:(

Yaptığınız tasarımları kaska nasıl yapıştıracağız acaba ben onu merak ettim. Bahsettiğiniz etiket kaskın üzerindeki prowell etiketi gibi olmalı ki kaska yapıştırılabilsin diye düşünüyorum. Ben zira böyle bir etiketi temin edersem kaskta kullanmam o ayrı:

Dosyalar

• 6341896d-f7c5-4207-bc53-c8b6483bc7c4.jpg
    6341896d-f7c5-4207-bc53-c8b6483bc7c4.jpg
    45,3 KB · Okunma: 43
  • 25623969-1102-4206-9f9d-dcd400c6935d.jpg
    25623969-1102-4206-9f9d-dcd400c6935d.jpg
    43,7 KB · Okunma: 43
Bence de.
Arkadaşın yaptığı tasarım ancak bmx kasklarına uygun değil mi.

Haksızsam haksızsın diyin

@Taxonera Yani.. Gördüğünüz gibi ben istesem de kaskımda öyle bi etiketi kullanamam :) Bisikletin hiç bi yerine sığmaz gerçi, heybenin üstüne belki :)

@enqinHLC

Evet dostum forumun reklama isim duyurmaya ihtiyaci yok ben nacizane en basitinden yolda forum uyeleri karsilassa bile selamlasmak olsun diye düşündüm acikcasi ;)

@DogukanSahil tasarimlar guzel doatum ama daha yazay duzlemde ozellikle yazi agirlikli basinda veya sonunda forum resmi amblemi olan bir tasarim daha iyi olur dusuncesindeyim emeğine saglik yinede ;)

Ben öylesine yaptım o tasarımları görelim nasıl oluyor diye 10 dakika da yaptım çok ta ciddiye almayın bence ciddi bir oylama açılsın daha güzelini yaparım diye umut ediyorum :)

• Beğen
Geri