Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.159
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Firmanın böyle bir düşünce gelip durumu iletmesi güzel bir düşünce. Bana göre bisiklet forumla özleşecek bir forma olacaksa forumun adı ve logosu kullanılmalı tabi böyle bir durumda telif, reklam illa ki bir bedel çıkıyor olsa gerek ki ki bunlar olmadan bir tasarım istenmiş. Tasarım olarak genel olarak bisiklet camiasında tutulan formalardan örnek olarak bir kaç forma hazırlanır misal içinden bir tanesi seçilir ana hat o kalır kişiye göre belirlenen renk aralıklarından seçme hakkı tanınır galiba jordanred firmasındaki tasarım olayı öyleydi. (ben bakmayalı onlarda değiştirmiş) Ama (link) buradaki gibi bir ana kalıp üzere 3-4-5 neyse belirli renk izin verilen bir tasarım olabilir.
2014 yılında forumda konusu açılıp forumun logo ve ismi geçen forma yapılmış. Site üzerindeki görselleri silinmiş olsa da forum donanım haber'de hala aktif olarak görselleri duruyordu.
Bisiklet forum resmi forması
(link) @Abdülkadir Ergin abi ikinci mesaj görselindeki sen misin? Nedense sende bu formadan var diye aklımda kaldı.
Keza bir dönem İnterrail BicycleRail forması yapılmıştı aklımda kaldığı kadarı ile grili bordo renkli bir formaydı hatta forumda birisinin üzerinde görmüştüm.
Evet kardeşim görseldeki benim