Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Zaten hep Forumdan kimseler alacak diye bir kaide yok.Bu Formayı ben aldım diyelim oturduğum kent'te bazı arkadaşların hoşuna gitti.Kardeş nerden aldın? Forma iste sitesinden bizim Foruma Özel yapıldı:D..Büyükşehirler'de daha farklı olur daha çok kişiye ulaştırır kullanan arkadaşlar.Her sene'de güncel bir modeli sürülür piyasaya...Dünyanın parasını harcıyoruz bisikletlere,Rublesiydi,zinciriydi,lastiğiydi Güzel de mi görünmeyelim çevreye :D

Scudo
Konu yukarılara çıksın lütfen :D Bir an önce kavuşalım formalarımıza..

merhabalar
tahmin edeceğiniz gibi ihsan ( bey ) benim abim
ve ben bu konuda tarafsız bir yorum yapamayacağım için
hak eden kazansın diyorum.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@ulas

@Eser Sevinç

admin tarafından, katılımın sağlanması için forum içi tüm üyelere oto mesaj gönderilebilir

@ramazan gençer

biraderin, oylamalar bu yüzden oluyor, hepimiz için iyi bir sonuç çıkacak ortaya. bol selam ederin aşamınan uğrarın :)

Forma tasarımlarının hepsi birbirinden güzel.Emek harcayanların ellerine yüreğine sağlık.Hangisi seçilirse seçilsin gözüm kapalı alınacak cinsten.Fakat benim anlamadığım insanlar bu ankete neden katılmıyor ? +4000 okunma varken 214 ankete katılanların sayısı ? İnsanlar görüşlerini bildirmiyor mu ? Hem daha demokratik bir oylama olur hem de kısa sürede sonuçlanır lütfen oy verin.

• Beğen
Açıkça formalardan alabilirim fakat renk konusunda endişelerim var. Sipariş verirken renklerini özel belirtmemiz mümkün mü? Mesela 5 numaralı tasarım kazanacak gibi fakat ben kırmızı ve siyah ağırlıklı bir forma istiyorum buna göre düzenlemeler yapılması mümkün mü?

@özhan akgök

Ben de ayni dertten muzdaribim. Bence 5 numarali tasarim acik ara en guzeli fakat rengi icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Dediginiz gibi kirmizi-siyah-beyaz uclusunden olusan bi kombinasyon ya da yesil-beyaz-siyah gibi renk kombinasyonlarini kendimiz belirleme ihtimalimiz var ise min 2 adet forma alacagimi taahhut edebilirim. Aksi durumda ise suan icin alacagimi sanmiyorum.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
6 Numaralı tasarıma oyumu attım. Bayrağımızın ve kalbin olduğu bölgenin kırmızı rengi çok başarılı:in:

• Beğen
Katılan herkese çok teşekkürler. 6 nolu tasarımı begendim ama daha açık renkler kullanıldığı için oyum 3 numaraya gitti :)

• Beğen
Görenler görmeyenlere göstersin duyanlar duymayanlara duyursun. Ben şu konuyu bir güncelleyeyim bakalım :)

Peki oylama süreci bitip tasarım kesinleştikten sonra üyelerden forma siparişi alınacaktır. O halde oylama bittikten ne kadar sonra formalar elimizde olur?

@ilker ates
Talebe göre değişir. Kesin bir zamanı verebilen varsa tebrik ederim. Ayrıca talep umulandan az olursa belki de hiçbir zaman hayata geçmeyecek bir proje olarak kalır. Bu işler hep böyledir ve zordur. Onca farklı insanı ortak bir noktada buluşturup destek vermelerini beklemek. Hele ki içinde maddiyat varsa. Bugünün eveti, yarının hayırı olabiliyor...

birşey soracağım konuyu takip etmeyi bırakmıştım neden tasarımlarda bazı firmaların reklamı var sponsormu oldular yoksa spontane olarakmı konuldular merak ettim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri