Scudo Sports

Bisiklet forum forma tasarımları anketi

Hangi grafiker veya arkadaşın çalışmasını beğeniyorsunuz

• 1.Eser Sevinç

• 2.Hüseyin Külcüoğlu

• 3.Oktay Erkan

• 4.Forma İste Firması

• 5.Hüseyin Gündoğdu

• 6.Yusuf Yılmazvural

• 7.İhsan Gencer

• Toplam katılım
    236
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben formayı almayacağımı söylemiştim hala da böyle düşünüyorum ama yine de bir öneride bulunmak istiyorum.
Herkes tek tek çalışmak yerine 3 kişi beraber çalışsa daha güzel bir şey çıkmaz mı ortaya ? Sonuçta birlikten kuvvet doğar :).
Hüseyin Bey ile Eser'in gayet başarılı fikirleri var, İhsan Bey'in de tasarım konusunda açıkça bir yeteneği var.
Bu 3 kişi kafa kafaya verse (atıyorum Skype üzerinden veya mesajlaşma ile veya ve sair) bence sonuç çok çok başarılı olacaktır.

Scudo
https://i.hizliresim.com/xV4Gjq.jpg

Son zamanlarda gördüğüm en güzel forma tasarımı. Gerçekten çok beğendim.

Taktir diğer iki arkadaşın ve forum halkınındır. Şuanda yarışan iki grafiker arkadaş olur derse sizi oylamaya katabiliriz. Bu bizim şahsi fikrimiz değildir. Diğer arkadaşlar da tasarımları hızlandırırsa biran önce neticelendiririz. Aksi taktirde bir birinden harika tasarımlar bizi zorlayacak :)

Bence İhsan beyin tasarımı da oylamaya dahil edilsin, bir çok kişi bu tasarımı beğendiğini belirtti, oylamada olmazsa haksızlık olacak. Amaç forum kullanıcıları için en güzel formayı bulmak.

@Eser Sevinç
Merhaba,
Centilmence yaklaşımınız için sizi tebrik ediyorum.
Sizin tasarımlarınızda çok güzel,İhsan beyinde ,Hüseyin beyinde.İmkan olsada 3 değişik forma yaptırılabilse ,isteyen beğendiği formayı seçse.Kendi adıma söyleyim ben 2 tane almayı arzu ederim .Ulaş beyin ilk açıklamada verdiği tahmini ön fiyatlar ( 20-25 ytl) olursa uygun olur.
Saygılarımla..

@Eser Sevinç

eser bey teşekkür ederim

@ulas

ulaş bey teşekkür ederim, arkadaşlar kabul ederse oylamaya dahil olmaktan onur duyarım

Merhabalar,

Anket konusunu bugün itibarı ile farkettim. Bütün arkadaşlarımızın tasarımları güzel. Ancak net olan birşey var sonuçta oy ile seçilecek olması. Beğeniyi fazla alan forma basılacak gibi. Ben emeği geçen ve geçeçek olan tüm arkadaşlara bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yorumda bulunan forum dostlarımızı ve forum adminlerini de eklemeden geçemeyeceğim. Sonuçta bu onları fikriydi. Çok güzel.

Eklemek isterim ki; fiyat uygun olursa ben de Mustafa Tabanlı gibi 2 adet almayı arzularım. Ancak benim aklıma takılan şu : her 6 beden de ( xs,s,m,l,xl,xxl) olacak mı ? Ben minyon yapılı biri olarak bazen XS bazen ise S giyiyorum. Başka arkadaşım XL giyerken diğer M giyiyor sonuçta. ULAŞ BEY?

En Güzel Tasarımların devamını diliyorum. Tüm Forum Ailesine Teşekkürler.

Değerli arkadaşlar konu o kadar güzel bir yere geldi ki. Mutlu olmamak elde değil. Hem centilmenlik hem güzel tasarımlar hem de birliktelik ortaya güzel bir şeyler koyacaktır. Üç değerli arkadaşımız da 2'şer forma tasarımı yaparsa biran önce oylamaya geçeriz. Muhtemelen çok yakın beğeni adetleri olacaktır. Şimdiden başarılar dileriz.

@Eser Sevinç

Kesinlikle öyle. Bana İhsan beyin ilk formaları çok renkli gelmişti ama bu formayı görünce tamam dedim. Tabi 2 tasarımcı daha formalarını yollamadılar. Belki daha iyi bir şey çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
diger tasarimlarda geldikten sonra yeni bir konu acilacak degil mi?

Evet tasarımlar geldiğince yeni bir konu açılacak.

@ulas

Tasarımlar geldiğinde yeni konunun açılması güzel olacak. Çünkü burası bayağı bil doldu taştı ! Hem 2 tasarım üzerinde yoğunlaşılacak. Bu da daha sağlıklı olacak, hem gelen yorumlar açısından hem de beğeni açısından.

Sponsor logolarla doldurmayı tercih etmedim. Çünkü tasarım ortaya çıkmıyor. Koyu olan renk siyahtır bilginize.

bunlar da benim tasarımların son hali, oylamaya başlayabiliriz sanırım
https://lh3.googleusercontent.com/-e8o3xCurMIM/UzVc6Z7DTbI/AAAAAAAAOP4/I5huiXkgJyc/w1278-h644-no/tasarim1.png

https://lh6.googleusercontent.com/-S0lEqSJFQPE/UzVe_Z-WWnI/AAAAAAAAOQk/6mTSAzAWn-k/w1278-h644-no/tasarim2.png

@Eser Sevinç

İlk Forma Çok Güzel. Yakası kırmızı olan daa. Tebrikler. Emeğe Saygı !!!

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Ulaş özelden yazmıştım buradan da tasarımcı arkadaşlara söylemek istiyorum yaptığınız tasarımlar çok güzel hepinize teşekkürler.Forumumuzdaki bayan arkadaşlarımızdan bir istek var yaptığınız tasarımların bayanlara göre renklendirilmesi mümkün mü acaba.Yani aynı tasarımları biraz daha bayan renkleri ile çeşitlendirip ankete koyarsanız onlardan da almak isteyenler var.Konulara iştirak etmeseler de belirli bir bayan bisikletçi kitlemiz var dikkate almak lazım.....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri