Scudo Sports

Bisiklet forum forma tasarımları anketi

Hangi grafiker veya arkadaşın çalışmasını beğeniyorsunuz

• 1.Eser Sevinç

• 2.Hüseyin Külcüoğlu

• 3.Oktay Erkan

• 4.Forma İste Firması

• 5.Hüseyin Gündoğdu

• 6.Yusuf Yılmazvural

• 7.İhsan Gencer

• Toplam katılım
    236
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
son tasarım iyimiş :)

bu sponsorlar kim mesela? neye göre tercih edildi. forma fiyatında bunların katkısı olacakmı bize

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Olayi ihsan, eser veya huseyin beyin tasarimi olarak sadelestirmek yerine en cok begeni alan bu 3 arkadastan ortak bir forma tasarlamalarini rica etsek nasil olur? Eser, huseyin ve ihsan beyler siz ne dusunursunuz bu konuda?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@taylantugay

taylan bey ben yokum oylamada, gelen beğeniler admini tatmin etmediği için hobi olarak yüklüyorum işleri

İhsan Eser ve Hüseyin beylerin tasarımları (en çok konuşulan arkadaşlar olduğu için böyle yazdım ) belirlensin ve hepsiyle anket yapalım. Bir bakmışız bir forma değil de hepsinden yeterli sayıda alan olur ve forumumuzun 3 farklı forması oluşur.

Belki de tüm formalara gelen tepkilerle daha güzel bir sonuca ulaşılır.

Açıkçası İhsan Bey'in birkaç tasarımı gerçekten hoşuma gitti. Üstünde durduğu belli oluyor. O yüzden birlik olup tek bir forma çıkarmak fikri bana çok mantıklı geldi.

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Birde şöyle bir şey var. tasarım iyi hoşda formanın kalitesi tasarımdan daha önemli bence. Bu konuya değinen hiç bir yazıya rastlamadım. Ucuz çin işi bir tekstilmi olacak, mesela boyası, sentetiği, baskısı kansorejen etkisi taşıyan türden. Yoksa kim tasarlıyorsa tasarlasın bir an önce. Ucuz bir kumaşı olmasın, fonksiyonel olsun. Sırf bu iş için forma talebimi erteliyorum. Kaliteli olsun on para fazla olsun.

@ihsangencer

İhsan bey,

Oylamaya sonradan dahil olan 2 adet tasarımınızı çok beğendiğimi belirtmiştim.
Benimle aynı fikirde olan başka arkadaşlar da olmuştu. Bazı arkadaşlar, renk ve tasarım hakkında bir kaç pozitif eleştiri getirmişti.
Şimdi açıkça görülüyor ki; siz bu eleştirileri dikkate almış ve ortak bir forma oluşturmak adına mesai harcamışsınız. Zaten su götürmez bir gerçek ki; hem eliniz hem de gözünüz bu işe oldukça yatkın.
Gelen pozitif eleştirileri de hızlıca hayata geçirmeye gayret göstermişsiniz.

Ben açıkça söylemek isterim ki; bu formayı herhangi bir dükkan reyonunda görsem, "Vaaay be ne güzel tasarlanmış" derdim, ve bütçeme uygun ise 2 tane alırdım. (Bir tane yazlık, uzun kollusu da kışlık) :alkis: :alkis:

@ihsangencer

Tasarımınıza bayıldım. Uygun görülürse oylamanın yeniden yapılmasını talep ediyorum.
Yalnız İhsan Bey, oylama başladıktan sonra yeni tasarım eklemeyin lütfen. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. :)

@aykut yiğitel

aykut bey teşekkür ederim, güzel şeyler üretmeye gayret ediyorum.

@Onur Kuzik

onur bey teşekkür ederim, gelen eleştiriler pozitif yöndeydi forumda kimse aksi değil, sonuç benim de hoşuma gitti. admin'in kulağını çınlatalım

@Bekir T.

bekir bey teşekkürler, oylama başlayalı tam 10 gün oldu işler yeterince pişti bende, hevesim biraz kırıldı ama hala gelişim peşindeyim üzgünüm. ;)

beğenenler ve eleştiren arkadaşlar çok teşekkür ederim, sonucun güzel olacağını umuyorum

@Hamit E.

Bu sponsorlar delta bisiklette satılan markalardan oluşuyor. Çoğu dünya markası.
Forma fiyatının nasıl olacağını ulaş bey ilk mesajda belirtti.

Bu arada diğer forma tasarımlarınıda sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

eser bey merhaba, 4. (son) sıradaki tasarımınızı çok beğendiğimi ifade etmek isterim.

İhsan beyin son tasarımı gayet güzel olmuş.
Forumu hepimiz kullanıyoruz ve bu formayı da hepimiz kullanacağız, hepimizin fikirleri önemli ortak paydada buluşup güzel bir forma ortaya çıkaracağız.
İhsan bey`e renk konusunda fikrimi özelden belirtmiştim daha önceden. Bu petek deseni bana anavatan partisini hatırlattı :)
Ben tekstil sektöründe çalışıyorum bazen tasarımdaki göze hoş gelen detaylar üründe uygulanamıyor ya da uygulansa da tasarımdaki gibi hoş durmuyor. Benim tasarladığım formada şehirler kısmı beni hep düşündüren kısmı oluyor. Baskıda nasıl olacak merak etmiyor değilim.

• Beğen
Bende ihsan beyin son formasını çok beğendim üstelik takım olarak yapmış bence daha iyi ayrıca sormak istediğim bir şey var , acaba ne zaman seçilen formalar basılacak ne zaman temin edebiliriz ?

• Beğen
@ihsangencer

İhsan Bey gerçekten tebrik ederim. Bu tasarımınız çok hoş olmuş. Bu tasarımınızı çok beğendim. İlk tasarımınızı renk konusundan dolayı beğenmemiştim. Sponsorlarda eklenince renk cümbüşü gibi olacaktı çünkü bence. Ancak bu formada ana temanın daha sade olması birbirine yakın tonlarda olması sponsor amblemlerinden gelen farklı renklerle ahenk oluşturmuş gerçekten. Diğer tasarımlarınızda sponsor amblemleri bu kadar tasarıma hoşluk katacak kadar etkili kullanılamayabilirdi bence. Bal peteği deseni ile alt kısımdaki noktalı yapı birbirini tamamlayıcı olmuş. Eser Bey tekstil işi ile uğraştığı için önemli bir noktaya değinmiş. Tasarım üzerinde güzel durabileceğini baskıda bu kadar iyi olmayabileceğini yada uygulamaya imkan olmayabileceğini söylemiş. Gerçekten dikkat edilmesi gereken bir husus. Eğer forma basılacak olursa baskıya girmeden önce formaları yapacak olan firma ile bu konu görüşülürse faydalı olur. Ayrıca Eser Bey, İhsan Bey ve Hüseyin Bey in ortak çalışıp bir forma tasarımı oluşturması iyi olur ancak herhangi bir anlaşmazlık vs durumu oluşması sorun teşkil edebilir bu konuda. Ben şuan Eser Bey ve İhsan Bey in son tasarımları arasında gidip gidip geliyorum desem yeridir. Anket açılmış olsa ve herhangi birine oy vermek zorunda kalsam diğerine yazık olacakmış gibi bir his oluştu içimde. Belki talep sayısına göre 2 çeşit forma basılabilir. saygılar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri