Scudo Sports

Bisiklet forum forma tasarımları anketi

Hangi grafiker veya arkadaşın çalışmasını beğeniyorsunuz

• 1.Eser Sevinç

• 2.Hüseyin Külcüoğlu

• 3.Oktay Erkan

• 4.Forma İste Firması

• 5.Hüseyin Gündoğdu

• 6.Yusuf Yılmazvural

• 7.İhsan Gencer

• Toplam katılım
    236
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ulas
Sevgili Admin, iki konuya değinmek istiyorum,
1. Birinci konu hassas olduğu için dile getiren arkadaşım oldu mu, olmadı mı bilmiyorum (111 mesajıın hepsini okuyamadım) sportif olsun olmasın forma üzerinde "ay yıldız" ımızın kullanılması milli olanların ayrıcalığıdır diye biliyorum! Bu konunun yasal sorun çıkarıp çıkarmayacağının araştırılması gerekir diye uyarmak istedim.
2. İlk mesaja "doğal" sponsorlar listesi konmuş. Sponsorluk için bir çağrı yapıldı mı acaba? Olur ya belki Kazakistan ın dikkatini çeker :)

Scudo
İhsan bey ikinci tasarladığınız forma çok hoşuma gitti fakat farklı bir renk kombinasyonu daha çok beğenilir gibi geliyor bana..

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@ulas

Ulaş bey sonraki oylamanın seçenekleri Eser Sevinç beyin bütün formalarımı olacak yani ?

@ihsangencer
Ben çok çok beğendim:)
Elinize sağlık...

@ihsangencer
Ben çok çok beğendim:)
Elinize sağlık...

ben de katılıyorum. değerli admin, bu isteğimiz mümkün olabilir mi ? yani en çok oyu alan iki arkadaşın tasarımları oylanırsa daha iyi olur düşüncesindeyim...

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
İhsan Bey in tasarımları çok beğenilmiş ama bana çok caf caf lı göz yorucu geldi nedense biraz daha sadece ve her bisikletin rengine uyum sağlayıcı renk tonlarında olsa çok daha hoş olabilirdi kanaatindeyim. Tasarım boyutunda güzel ama renk konusu bana uymadı biraz. Yine de çalışmaları ve harcadığı emek için teşekkür ederim kendisine.

@Ömer KARAN
Her bisiklete uyan bir renk tonu olması için tüm renkleri barındırması gerekir. Parlak tonlar yerine daha mat, pastel tonlar kullanılsa daha hoş olurdu deseydiniz hak verebilirdim. Tabii ki işler eleştirilebilir, daha iyisi olması için fikir verilebilir ama biraz daha insaflı yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@Halil EROĞLU

İnsafsızca bir yorum yaptığımı zannetmiyorum Halil Bey. Her hangi bir art niyet yada eleştirme duygusu beslemeden yazdım. Sadece tasarımı hakkındaki görüşümü bildirdim. İhsan Bey in formaları tasarım şekli olarak hoş ancak bir formanın üzerinde 8 farkı renk var. Daha sade renk seçimi yapılabilirdi diye düşünüyorum. Herkes in zevkleri farklıdır. İnsanların zevklerini yargılamak kimsenin haddine değil. Bende gayet nazik bir dille renk olarak benim zevkime uymadığını belirttim. Mat yada pastel tonlar kullanılmasıyla bir alakam yok. 8 farklı renk yerine 3 belki 4 farklı renkle yapılabilirdi tasarım. yada birkaç renk ağırlıkta diğerleri çok ufak bölümlerde olarak kullanılabilirdi. Böyle olsa benim açımdan daha hoş olacağını belirttim ben sadece. Ayrıca bazı renkler ve renk kombinasyonları yaklaşık olarak her renk ile uyum sağlar bence. Misal olarak siyah beyaz kombinasyondaki yada sadece beyaz yada sadece siyah ağırlıkta bir forma tüm renklerdeki bisikletlerin üzerinde daha uyumlu olur. Birçok kişinin kullanacağı bir forma olduğu için illaki herkesin bisikletine vs uymayacaktır. Bu yüzden herkese uyması açısından böyle düşünülebilirdi. Burada birsürü seçeneğimiz var herkes beğendiğini ve beğenmediğini sunacak. Bende kendi görüşlerimi bildiriyorum ve sizin söylediğiniz gibi insafsızca yazdığımı zannetmiyorum. Gayet saygılı bir dil kullandım ve harcadığı emekler için teşekkür ettim. Eğer insafsızca bir yorum yapmış olsam yazdıklarımı İhsan Bey kendisi beğenmezdi galiba. Söylemek istediklerimi siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Lütfen sizin de söylediğiniz gibi yorum yaparken biraz daha insaflı olalım.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ihsangencer

Açıkçası bu tasarım hoşuma gitti fakat çok fazla renk cümbüşü var. Hoşuma giden bazı yerleri de var. Örneğin kollardaki bisiklet forum logosunu çember içinde olması, bisiklet forum yazısı, noktalar hoş olmuş. Benim de aklımda vardı noktaları koymak, sonradan vazgeçtim.

Sonuç olarak çok renkli bir tasarım olmuş. Seven arkadaşlar da vardır elbette. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Birde hangi programla yaptığınızı merak ettim ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri