Scudo Sports

Bisiklet forması beden seçimi ve fake formalar

İsmail Emir

Aktif Üye
Tepki
19
Merhaba, forma almak istiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var ? Boyum 170 cm, kilom 65. Forma kalıpları diğer giysi bedenlerinden daha dar sanırım. Normalde S beden giyerim ama formalarda M beden bile sıkı geliyor normal midir ? Bu şekilde mi olması gerekir ? Birde orjinali sahtesinden nasıl ayırt edebiliriz. Özellikle 2. el ise. Her formanın kumaşı aynımıdır ? Teşekkürler.

Scudo
65 kg da isen S beden kesinlikle uyar,ben 79 kg ım M beden giyiyorum..

• Beğen
Tepkiler: İsmail Emir
Ben 65 kg yım m beden forma aldım biraz bol,değiştersemmi yoksa beklesemmi?bu arada forma kısa kollu yani yazın bineceğiim daha 1-2 ay var.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Emir
@Umut Kılınç37

Yaş onüç ise m bedeni kilo alacağın için ilerdede giyersin ama o zamana kadar zaten eskimiş olur. Nereden nekadara aldın hangi marka bir de öğrenirsem iyi olur.

Orjinal formaları uygun fiyattan nerden alırım var mı öyle biryer ?

@İsmail Emir

Decothlondan aldım 19.90 TL BTWİN marka

arkadşım bende forma almayı düşünüyorum ben de 1.70 ve 65 kilodayım. bir bisikletçi kron forma satıyor ve M bedeni skıyor S düşünemiyorum. aynı sorun bendede var yani

@yavuzhan

Decathlonda deneme fırsatı buldum S beden tam oluyor. Biraz gevşek olmasını istersen M beden olabilir. Ama kesinlikle piyasadaki formaların hepsi aynı kalıpta değil. Denemeden almak riskli.

Bende 180 boyunda ve 75 kiloyum decathlonda denedim L bile azda olsa sıktı 79 kgya m oluyorsa kalıba,vücüt tipine,boyun yapısına göre baya değişiyor ve denemeden almamak lazım.
Benim çıkardığım sonuç budur :)

normal kalite bi formayı ne kadara alırız? ve terletme yapıyor mu şimdiden cevaplar için teşekkürler:rolleyes:

@ukara0781

aynı soruyu ben de sormak istiyorum şort ayarladım da pamuklu tişörtle yola çıkıyorum olmuyor :D

decathlon'un ürünleri nasıl acaba? sitede güzel gözüküyor. alan kullanan varmı? fiyatlarda gayet makul

Aynen ben 80 kiloyum bo 170 olmalı gögus cevrem 100 btwinin 15tl lik formasini ve taytini almayi dusunuyorum L mi olur XL mı ?

@Burak Salgın ben hem siyah hemde beyaz forma aldım decathlondan.fiyatına göre makul bir ürün. beyaz olan 15 tl siyah olan 24 tl.ikiside L beden . boy 1.85 kilo 80.

Boyum 163 kilo 78 tayt ve forma L olur diye dusunuyorum hayırlısı

Geri iade varmı

Konu hortlayacak ama az once formami aldim.S giyerim normalde forma xxs.Soracagim şu:forma alirken vucudu tam sıkmalimi?

Geri