Scudo Sports

Bisiklet forması altına atlet?

Merhabalar, bisiklet forması altına şöyle bir (link) giymeyi düşünüyorum, deneyen var mıdır ya da alternatif olarak önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Teşekkürler.

Bunu kullanıyorum. Oldukça kullanışlı biraz kısa ama gayet iş görüyor. (link)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürbüz
Scudo
Merhabalar, bisiklet forması altına şöyle bir (link) giymeyi düşünüyorum, deneyen var mıdır ya da alternatif olarak önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Teşekkürler.

Şunu aldım kullanıyorum, tavsiye ederim. Forma bedeninizi alabilirsiniz

(link)

İrfan hocamızın kullandığını ben de kullanıyorum. Tavsiye ederim

Sürüş sırasında öne eğiliyoruz, kimimiz daha az kimimiz daha çok. Eğer bu atletle sürerken belim açılmaz diyorsanız alın. Bisiklete özel üretilen üst giyimin tamamında bel bölgesi uzundur, yukarıda bahsettiğim sebepten. Karın bölgesi daha kısadır. Eğer bir bisiklet formanız varsa onu yatağın üzerine serip bel ve karın kismini inceleyin ne demek istediğimi alnlayacaksınız.
Bisiklet formalarının ikinci özelliģi de sıkı kumaştan yapılmış olması ve beni sarmasıdır. Birkać sebebi var ama bunlardan biri, yukarıda bahsettiğim sebep, belin açılmaması.
Sürüş sırasında bel açılması çok sinir bozucu bir durum. Eğer umursanmazsa rüzgar yiyen belin ağrıması durumu ortaya çıkıyor :snzdglsn:

Son olarak: Irfan hocamın önerdiği herhangi bir şeyi hiç düşünmeden alabilirsiniz. Kesin bilgi :D

Aliexpress linklerinde genel olarak böyle bi sorun var clickbait de olabilir tabi :)

Geri