Scudo Sports

Bisiklet forma tasarımları

Scudo
Selamlar,

İnternette gezinirken jordanred adlı siteye rastladım. Futbol, bisiklet ve voleybol için kendi formalarınızı tasarlıyorsunuz. Tasarımlar güzel. Fakat kumaş kalitesi anlamında biraz şüphem var. Aranızda kullanan var mı? Görüşlerini paylaşan arkadaşlar olursa memnun olurum.

(link)

@4tech
Hocam harika tasarımlar yapılıyor teşekkürler paylaşım için. KAlitesi de iyiyse tadından yenmez. 1 tane bile yapıyormuş adamlar

@4tech Oldukça güzel formlar oluşturulabiliyor, paylaşım için teşekkürler.

@4tech Bence de fena görünmüyorlar. Ancak simüle formanın renkleri gerçeklikten biraz uzak gibi. Aman dikkat sürpriz yaşamayın. Eğer sipariş verirseniz deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

site gerçekten dikkatimi çekti. daha önce tecrübe etmiş olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
Ben de buradan almayı düşünüyorum, daha önce tecrübesi olan varsa yorumları bekliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
Site gerçekten güzelmiş, sayenizde haberim oldu.Sipariş vermeyi düşünüyorum ama bunların bedenleri hakkında tecrübesi ya da tavsiyesi olan var mı?Mesela Btwin kısa kollu formalarımın ikisi de S beden ve tam oturuyorlar.Bu siteden de S beden mi sipariş geçmem gerekecek?
Not: @bibisiklet Ben de tam onu yazıyordum, forma tasarımınızı yaptıktan sonra 2.aşamada isim soyisim/kan grubu/beden kısmı var.Beden ölçüsünü göğüse göre yapıyorsunuz, bilginize.

Ben yaptırdım kumaş olarak ince yazlık kumaş varmış şimdi mevsimlik kalın kumaşa geçeceklermiş kumaş kalitesi iyi teri dışarı atıyor arkada üç bölmesi bir tane de fermuarlı cep var ben memnun kaldım tasarladığım forma da renk olarak çok yakın, belinde lastik var sıyrılmasın diye, logo bastırdım isim ve kan gurubu yazdırmadım. Bir tane isteyince gönderiyorlar. Antalya Kepez'de firma site (link) tasarlayın giyin fiyatı 66 TL +Kdv + kargo

page.jpg

Dikkatimi çekti gerçekten bende eve gidince bir dikkatle inceleyeceğim. Kaliteli duruyor harbiden.

Ben bir tane uzun kollu verdim. Jordanred yazan yerde ismim yazıyor, giro ditalia 100.senesi logosu ve kollara specialized logosu koydum.

(link)

@sadi imren hocam kargo ücreti ne kadar?
ve elinize kaç günde ulaştı sipariş verdiğiniz andan itibaren?

@BaranGL Hocam 1 saat önce verdim siparişi , kargo ücreti 5 TL , ayrıca ödemesini yaptıgınız forma en geç 15 gün içinde elimize ulaşıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@BaranGL Benim kargo 7 TL tuttu 17 nisan da kargoya verildi 19'unda kargodan aldım şehir Bursa benim. Sipariş verince 1 hafta yapım işi sürüyor

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@sadi imren Kumaşın yakın çekim fotoğrafları varsa alabilir miyim? :)

@mfurkan akşam atabilirim işteyim malesef

Geri