Scudo Sports

Bisiklet forma tasarımları

crytek

Üye
Tepki
15
İsim
İlkay Aşut
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim.Bisiklet forması tasarlayıp almak istiyorum.Forumdaki konuları okuduğumda kipeo dan yapılabileceğini gördüm ve kipeonun sitesinde bi forma tasarladım fakat tek forma basmıyorlar en az 20 adet istiyorlar mail atıp sorduğumdada aynı cevabı aldım kipeodan tasarladığım formayı aynı kalitede (kipeonun ürün kalitesinin iyi olduğunu duyduğum için) tek bastırabileceğim bi site varmıdır önerdiğiniz.

Scudo
Eğer özel olarak tek forma bastırmak istiyorsanız genelde firmalar bunu kabul etmiyorlar. Etseler bile 1 adet olduğundan ve forma özel yapım olduğundan yüksek fiyat artacaktır. Eğer bulursanız bende yaptırmak istiyorum. (dalga geçme amaçlı söylemedim ciddiyim.)

Tek forma yapıyorlar mı bilmiyorum, bir de burayla görüşün derim,

(link)

@kıvanç özkarayel evet bende tek bastıracak bir yer bulamadım o yuzden konu açtım bilen birileri çıkarsa yada ben bulursam mutlaka burdan haber ederim

@Yalchinosis forumda bu sitenin formalarının beğenilmediğine rast geldim birkaç yorumda buraya sormadım ama müsait olduğumda bilgi almayı düşünüyorum

aliexpress te yapan vardı galiba.

formaiste.com en az 5 adet istiyor sora tekstile whatsapptan mesaj attım ama dönüş yapmadılar kipeo ile konuştum 20 adet istediler ama bi müddet sonra tek basabileceklerini söylediler fakat tasarım bedeli olarak normal fiyatın üstünde bi fiyat belirttiler bi kere yatıracağımı düşünerek kabul ettim formamı şu an kullanıyorum gayet memnunum sadece biraz astronomik bi fiyat ödedim normale göre

@mfmayliba türkiye içinde zar zor yaptıracak bi yer bulamazken ordan baya zor bulurdum sanırım :D

@crytek Rica etsem ne kadar ödediğinizi söyleyebilir misiniz ?

bisiklet forma.png Ben böyle bir şey tasarlamıştım, ama üzerinde çalışmak gerekebilir. İsteyenlerle birlikte düzenlemeleri yapıp sipariş verebiliriz.

ben gecen sene forma ısteden yaptırdım 55 tl kısa kollu 60 l uzun kollu kendım tasarladım onlar duzenledı gayette guzel oldu ozaman addet soylememmısledı bende 2 adet yaptırdım

• Beğen
Tepkiler: crytek
@hlksnrr hocam 300 lira gibi büyük bir bedel ödedim forma güzel olmasına güzel oldu fakat cidden çok para ödedim farkındayım :D

@dincer_colak bende 1 ay önce sorduğumda 5 adet şartı koştular hocam siz iyi denk getirmişsiniz cidden

@Schwarzeagle bir Fenerbahçeli olarak tasarımınızı beğendim elinize sağlık :) sanırım yeni konu açarak yada burdan gören olursa yaptırmak isteyen kişiler bulabilirsiniz kipeo 20 adet şartı koşuyor tek yaptırmak isterseniz benim gibi yüksek bir bedel ödersiniz sanırım

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@crytek Hocam 300 lira inanılmaz fazla benim bütçem için, cevabınız için teşekkür ederim.

@hlksnrr evet hocam cidden yüksek bir fiyat bende 2 taksitle ödeyebildim bi şekilde bi yerden kısarak normalde bu fiyata kesinlikle almazdım ama kendi tasarladığım formayı giymeyide çok istedim başka bi çözüm bulamayınca bi kereye mahsus yatırayım dedim

Güzel bir tasarım olursa Beşiktaşlı formadan almak isterim.

@crytek Hocam güle güle giyin, aman dikkat edin başına birşey gelmesin formanın.:)

• Beğen
Tepkiler: crytek
Geçmiş yıllarda forumda forma tasarım olayı bir kaç kez denenmiş ve başarıya ulaşılmış. Ancak forumda bu yıl hem bir kaç konu başlığında hem de özel mesajlarda kalabalık gruplarla denenmeye çalışıldı ama pek başarılı olunamadı. Kişi sayısı belli bir sayının üstünde olunca hem zevklere hitap etmek, hem de herkesi tatmin etmek pek kolay olmuyor maalesef. Bu yüzden böyle bir aksiyona girişeceklere kolaylıklar dilerim.

@cenkildas

tasarımı beğendiyseniz bundan yaptırabiliriz. İsterseniz kipeo 20 adet şartı koşuyor, 20 beşiktaşlı toplanıp yaptırabiliriz.

Geri