Scudo Sports

Bisiklet Fiyatlarındaki Düşüş

Uğur Recep AKGÜL

Forum Bağımlısı
Tepki
556
Arkadaslar bi yanlıslık mıdır bilincli bişey midir bilmiyorum fakat dikkatimi cekti Hepsiburada.com sitesinde bazı bisikletlerdeki fiyatlar epey düşük durumda diger yerlere göre özellikle ghost markalarında .

(link) misal ghost race 5000 1495 tl demişler bana ucuz geldi.

(link) aynı biisklet bisikletcim.com sitesinde 3960 tl şidmi hangisi normal ?

Yine ghostun üst mtb modellerinden (link) SE 8000 1097 tl slx falan donanım var üzerinde arka attırıcı xt hatta.

(link) buda se 5000 1044 tl .

Elimde para olsa race 5000 kacırmadan alırdım bu aralar race merakım artmıs durumda fakat nedir ne deildir gören duyan var mı sizlede paylasmak istedim. Fiyatlar bu sekilde gider umarım.

Scudo
Fiyatlarda yanlışlık yapılmış olmalı. Bu fiyata üzerindeki vites sistemi bile alınamazken bu donanımdaki bir bisikletin bu fiyatta olması imkansız. Mağazaya yeni giriş yapılmış zaten.

Bu olayla ilgili forumda bir konu açılmış. Tüm ghost modellerinin fiyatları yanlış yazılmış galiba. Euro değerlerini tl olarak girmişler. Ya da site Euro cinsinden fiyat girilmesini engelliyor da olabilir. Eğer alacak olan varsa yetkili bir muhattapla görüşüp konuşup bilgi almadan almasın bence.

Sanırım yanlış fiyat girildi.Patron 4000 TL lik bisikletin fiyatını 1500 TL'ye indirecek kadar çıldırmış olamaz :)

• Beğen
Tepkiler: Melih E. D.
mesaj attım hepsiburada ya fiyatlar doğru mu diye bi yanlışlık yoksa eğer se 8000 benimdir :)

Ahahah gece gece heyecanlandım, acaba alsak iptal ederler mi sonradan :D

Bisikleti alırsanız şirket ticari itibarı zedelenmesin diye belki iptal etmeyebilir, nihayetinde kendi hataları. İşin etik yönünden bakarsak hata yaptıklarını düşündüğümüz halde durumdan yararlanmak doğru olmaz sanırım. Fiyatlar gerçekten insanı heyecanlandırıyor, eğer hata yoksa bende abimden isteyeceğim :) Gümrükte sorun çıkar mı? Gece gece insanın aklına düştü iyi mi, neyse Samet bey mail yazmış durum kısa zaman sonra anlaşılır sanırım.

Ben en son 1999 da falan binmiştim bisiklete. Alırken de çok uğraşmamıştım babam karne hediyesi olarak almıştı :) Büyük bir ihtimal gözüne hoş gelen ve bütçesini zorlamayan bir şey almıştır.

Bu 8000'li model hoşuma gitti, boyum 180 cm - kilom 120 kg acaba bu aletin ebatları bana uygun mudur? Özellik tablosundan hiç bir şey anlamadım :)

Stoklar çok hızlı tükeniyor hakkaten. SE 8000 bitti, SE 5000'e bakıyordum sayfayı yeniledim o da bitti :eek: Tuhaf...

Alanlar biraz bilgi verse yazılan flyattan mı alıyorlar

Bisikleti alıp yaptıkları hatadan faydalanmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama para olsa denerdim :D Alınsa bile sonradan anlarlar zaten 1 haftaya anca kargoya veriyorlar.Acaba satıldıktan sonra böyle bir durum için satışı iptal etme hakları var mı ?

@Levent EROĞLU

se 3000'den 3 stok var şuan...
stokları sepete 100 tane eklemeyi deneyerek görebilirsiniz, ne kadar kaldıysa o kadar ekleniyor en fazla.

adamlar zaten çok yüksek stok girmemiştir.

• Beğen
Tepkiler: Levent EROĞLU
Hata yaptıklarını anlayıp bence stok sayısını azaltıp en sonunda stokta kalmadı ibaresi koydular.Ya da ben,1 saat içinde stoğu harbiden sömürmüş olduğumuza inanmak istemiyorum da diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
stoklar bitmemiştir satışı durdurdular büyük ihtimal hepsiburada durumu çakmış anlaşılarn mesajım görüntülenmemiş ama görünce büyük ihtimal gülecekler :) iyikide durum anlaşılmış bu yanlışlığı fırsata çevirmek hiç etik olmazdı vicdan yapmıştım zaten :)

Sayenizde stok durumunu nasıl görebileceğimi öğrenmiş oldum :) Yarın bir değişiklik olmamış olursa, hata değil bir strateji olduğunu düşünürüm. Birkaç modele baktım 3 - 5 bisiklet görünüyor stoklarında, belki siteye ilgiyi arttırmak için strateji olabilir bilemiyorum. Şöyle ya da böyle ilginç bir durum. Yurtdışına gönderim yapmıyorlar, ama yarın aynı fiyatlarda stoklarda kalan bisiklet olursa belki bende bir tane almaya çalışırım. Bütün modelleri güzelmiş :)

@Levent EROĞLU

hata olduğu kesin, hepsiburada aracı konumunda bulunuyor. bisikletleri üretici/dağıtıcı firma gönderiyor. yani ürün çıkışı hepsiburada deposundan değil ghost distribütörünün deposundan oluyor.

bu durumda ya hepsiburada aradaki farkı kendi ödeyip zararı karşılayıp müşterisini koruyacak ya da siparişler iptal olacak. sözleşmede hatalı fiyat konusunda bir madde yoksa teslim etmekle yükümlüdür diye biliyorum, kartta para olsaydı, hatta alabilecek nakit param olsaydı havale seçerek kesinlikle alırdım. en azından şansımı denemiş olurdum...
fiyat da en kısa sürede düzeltilecektir.

• Beğen
Tepkiler: Levent EROĞLU
Işığı gören alıyor. :D Bu durumdan faydalanmak doğru olmaz. Performans bisikletten kapıda ödeme ile yaptığım bir alışverişte, kargonun nakit ödendi olarak bilgi geçmesi sonucu ürün bedavaya gelmişti. Bizzat firmayı arayıp durumu bildirdim. Kargoyla olayı çözemeyince posta çeki ile parayı gönderdim. Kimsenin hakkı kimseye geçmemeli. Firma böyle bir durumda feci blr zarara uğrayacaktır..

@Ugur Basdag

bahsedilen firma doğan holding'e ait, bu holding'in değeri milyar dolarlar ile ölçülüyor...
burada satılacak bir kaç bisikletteki fiyat farkından kâr oranını da düştüğümüzde bir kaç bin lira zarara girer en fazla...
yani feci bir zarar yaşamaz.

ancak o fiyatı giren bir kişinin hatasından kaynaklanıyor, bu durumda yasal olarak sorumluluk alma zorunluluğu yoksa iptal eder siparişleri büyük ihtimalle...

Geri