Scudo Sports

Bisiklet fiyatları

Turcular için tek seçenek çadırda kalmak artık galiba, bugün standart bir otelde sadece bir gün konaklamanın bedeli olmuş 200₺-300₺. Konuyla alakası ise bugün bizi yarı yolda bırakmayacak bir ekipmanlı tur bisikletinin maliyeti 4000-5000₺ olmuş, tur dönüşü şurada güzel bir yemek yiyeyim desen cebinden 100₺ çıkıyor. Ülke olarak ne zaman geçim derdi olmayan bireylere sahip olacağız çok merak ediyorum doğrusu, ayrıca yukarıda denildiği gibi maalesef insanların bir hobiye sahip olması her geçen gün daha da zorlaşıyor. Böyle olunca da sporcu yetiştiremiyoruz.

Scudo
Yakında sportif faaliyet olarak yayan gezicilik yapacağız artık.
Döviz artarken tüm ürünlere fiyarit artışı yansıtılıyor. (Kur düşükken stoğa giren ürünlerde zamlanıyor) kur düşünce fiyatta kr inme olmuyor. Ben bu sebeple 2.el f/p yada decathlon ürünlerini tavsiye ediyorum. Muhatabın belli fiyatı belli...

@fbyram
Hocam tavsiye ettiğin Decathlon da fiyatları hiç kontrol etmiyorsun sanırım.Kur düşerken stokta olanlar zamlaniyor demişsin geçen sene 129 TL ile aldığım pro 4 lastik zamanla bir yıl içinde 199 TL en son 2 ay önce bu lastiğe yine zam geldi bu kur yüksek olmamasına rağmen 250 TL ye çıktı.Bisikletler vs aşırı pahalandi şimdi bunlarda zamanında kur düşükken aldığı ürünler degil mi o zaman fiyat neden artıyor.Bu yüksek kura ragmen aynı lastiği yurtdışından alsam kargo vergi vs 100 TL daha ucuza geliyor.O yüzden yüksek kura ragmen ben yurtdışından alışveriş tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Ertan M. Bisiklet bazında söyledim tilt 120 ve triban 500 aldım. Fiyatları belli bir pazarlık ortamı olmadan sabit fiyattan alınıyor. O açıdan değerlendirirseniz sevinirim. Sizin 3000 e aldığınız aynı bisikleti b şehrinden biri 2500 e alsa üzülmezmisiniz? Bu mantıkla değerlendirin. Yoksa ufak tefek şeyleri internetten araştırıp almak tabiki daha mantıklı.

Geri