Scudo Sports

Bisiklet fiyatı ve marka

Tepki
1
İsim
Muhammed eren
Bisiklet
Salcano
Selamlar yeni bir mtb almayı düşünüyorum bütçem max 1000 500 tl'ye bisiklet ile 800 tl bisiklet arasında çok fark varmı ? aslında 800-900 para vermek istemiyorum.Sağlam bisiklet olsun yeter bana

Scudo
400-500 tl olan bisikletler genellikle çelik oluyor ve ağır oluyor. Ayrıca vitesleri de çevirmeli oluyor. 800-900 tlye daha hafif alüminyum ve daha iyi parçalara sahip bir bisiklet bulabilirsin diye düşünüyorum. Tabii senin tercihin

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Salcano ng 650 olabilir. Bianchi RCX 226 olabilir. Online bisiklet sitelerinde gözünüze ve zevkinize hitap eden daha birçok marka ve model bulabilirsiniz. Ayrıca daha uygun olarak B'twin'in rockrider 340 modeli vardı. Çevirmeli vites diye biliyorum ama kaliteli. Kadrosu da Decathlon tarafından ömür boyu garantili. Düşük bütçe için düşünülebilir.

Carraro var hocam benim yeni aldığım force 310 modeli var. Sedona hakkında pek bilgim yok ama biraz daha pahalıdır 410-710 gibi modelleri 1000 küsür lira

Rockrider 340 var bi bakmanı tavsiye ederim görüntüsüne zaten bitersin ama fiyati 1200 civari seni kat kat mutlu edicek bi bisiklet arkadaşıma aldırdım üstünden inmiyor :)

Yalnız Rockrider 340 modli 600 küsür TL civarı 1200 değil hocam. (link)

Ben geçen hafta sonu Rockrider 340 aldım. Yetişkin ve bilinçli olarak ilk bisikletim. Gayet memnunum. Kadrosu ömür boyu garantili. Araştırdığım kadarıyla servis problemi yok. Öneririm.

@yokon peki çevirmeli vitesi sıkıntı yapıyormu ? kadro iyiye benziyor bu arada

Çevirmeli vitesle ilgili sıkıntı yaşamadım hiç. Dağ tepe atlayıp zıplıyorum VTT 340 ile, eğer vites ayarların yapılıysa (Decathlon yapıp veriyor ama hafta içi git elemanlar daha fazla ilgilenebilir böylece) geçişlerde de sorun olmuyor.

@crimson fire
Mosso dünyaca ünlü bir kadro üreticisi olmasıyla birlikte Türkiye'de fazla yaygın olmadığı için daha az bilinen bir marka olarak geçiyor forum içinde kullanıcı yorumlarında. Sağlamdır, güvenebilirsiniz diye bir öngörü var.

Geri