Scudo Sports

Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın Akit TV'deki konuşması

Scudo
:snzdglsn:

Düzenleme: Konya, Bursa, Alanya, Bolu :agla: Hadi yine iyisiniz...

Düzenleme 2: @Şafak Atilla Akpınar gibi kanal ismini duyunca ben de ön yargı ile izlemeye başlamıştım. Devam edip sonuna kadar izledim. Başkan gerçekten iyi niyetli. Yönetimde kalırsa güzel şeyler yapacak gibi görünüyor.

Tv kanalının ismi her duyduğumda beni irite etsede federasyon başkanı çok iyi niyetli, samimi konuşmuştur.

Ah ah federasyon başkanı Cb karşısına çıkıp bisiklet eşyalarından ve bisikletten vergi alınmamasını istese ve bu şekilde bir adım atılsa gerçekten çok güzel şeyler olabilir.

Koskoca medya,bir dolu spor kanalı ve ulusal kanal-ki çoğunluğun takip ettiği kanallar-dururken neden ayrımcılıktan sabıkalı bir yayın grubuna çıktı acep?

Ne kanali oldugunu birakin ben kanali savunmuyorum siz bisikletle ilgili konusani dinleyiniz

Programın jeneriğinde gösterilen sporcuların arasında bir tek kadın bile yoktu. Spor herhalde erkeklere özgü bir şey.

Federasyon başkanını esefle kınıyorum. Nereye çıktığının, kimlere hitap ettiğinin, kimlere meşruiyet kazandırdığının farkında olmayan adamdan hiçbir şey olmaz. Bunu bilerek ve kasten yapıyorsa, zaten o zaman bisiklet sporunun ruhuna fatiha...

Kanalı boşverin arkadaşlar, elbette önemli ama odağı içeriğe kaydırsak da konuşsak dediklerini.

Eskilerde yaşayan, eleştiriye tahammülü olmayan, biraz kavgacı ve otoriter bir adam gibi göründü bana.

@cahitakin
İşte belki de bu gözleminiz doğrudur ve çıktığı kanal da tam olarak kendisine uyuyordur.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@cazci
Koskoca medya ve bir dolu spor kanalı bisiklet sporunu zaten pek sallamıyor. Akİt makit... Bu da bir şey.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Tamam gene kapanacak bir konu başlık akitten girdik cumhuriyetten çıkarız birazdan.:snzdglsn:

Kuyumcular çarşısında satılan altın, hurdacılar çarşısında değer kaybetmez sadece pazar sıkıntısı çeker...

* Bu sene Diyarbakır, Mardin, Urfa, Malatya gibi Doğu ve Güneydoğu illerinde yarışlar düzenleneceğini söyledi.

* 60+ ilde temsilci, antrenör ve mekanisyen (kendi deyişi) bulunduracakları bilgisini verdi.

* Yıl sonuna kadar 1000 lisanslı sporcunun katıldığı yarışlar organize edilecekmiş. Alanya'daki yarışa 650 sporcu katılmış, yabancılar dahil.

Ne kadar çok takım, ne kadar çok lisanslı sporcu, ne kadar çok yarış, ne kadar çok rekabet... o kadar iyi spor. Vizyon kısaca böyle.

Başkan güzel şeyler söylüyor, ancak para işini nasıl halledecekler bilmiyorum. Bakanlık, başkanı ne kadar ciddiye alır bilmiyorum. Umudum da yok. Yanılırım umarım.
Diğer konulara girmeyelim. Yeri değil. Sinirlerim hopluyor cevap yazmayayım diye tutuyorum.

birazdan fırça yiyecek ve disipline sevk edileceksiniz, yapmayın etmeyin :)

Valla arkadaşlar kusura bakmayın ama eski federasyonla da aram iyi değildi; yenisine başarılar dilerim, umarım çabucak toparlarlar durumu. Ancak bir konuda şahsi hedefle eleştirim var; yeni başkan iyi niyetli ve samimi olsa sürekli eski federasyona giydirip durmazdı.

Sevmediğimiz eski federasyon döneminde;
- 1 Tane Dünya Şampiyonası / Manavgat UCI Marathon 2008 - tarih doğrudur sanırım
- 2 Tane Avrupa Şampiyonası / ECF XC Champ. 2007 Kapadokya + ECF Yol Gençler Şamp. Ankara
- Bir çok HC sınıfı MTB yarışı
- Cumhurbaşkanlığı Turunun WorldTour oluşu
- 2017 ECF XC Şamp. Istanbul

gibi sonuçlar var...

Gidene teşekkür edip ileriye bakmak varken sürekli onlara giydiren, ve eski federasyonu sevmesem de haklarında bir sürü asılsız laf eden bir şahsın iyi niyetini sorgularım. Kaldı ki bu insanlar din-iman-iyi niyet diyorlar. Kusura bakmayın ama ne din / ne iman / ne iyi niyet bunları içermiyor...

Federasyona başarılar diler; görevlerinin bir kamu hizmeti olarak halka hizmet olduğunu hatırlatır, yüzlerine / arkalarında küfreden bile olsa "eyvallah" demek zorunda olduklarının da altını çizerim. Kaldı ki burada yazılan eleştirileri, olgunlukla ve tartışmadan kabul etmek zorundalar...

Bu şekilde konuyla alakasız tartışmaya, dini, siyaseti ilk bulduğunuz fırsatta malzeme yapıp konuyu baltalamaya veya maksadını aşar hale getirmeye çalışanlara uyarı verilmeyecektir. Bir insana bir şeyi bir kere söylediğinizde anlar ve tatbik eder. Biz burada bazı yasaklar koyduk ve uyulmasını bekliyoruz. Bu kurallara uymayacak olanların bu platformda işi yok. Lütfen kendilerine başka mecralar baksınlar. Bizim işimizde hata yapanı kollayıp ceza vermek değildir. Lakin artık yeter, her başlıkta tartışma potansiyeli görüyorum. Eskiden uzlaşmacı bir üslupla insanların kendilerini ifade etmelerinden yana idim. Artık bu durum bu platformda esnetilmeyecek ve kurallar direkt tatbik edilecektir.

@Atilla G. trollerin olduğu yerde bu tartışmalar bitmez. hocam dikkat edin de bisikletforumun amacını hatırlattınız diye sizi forumu terkederiz, forum yöneticileri keyfi uygulamalar yapıyor diye tehdit etmesinler.

Geri