Scudo Sports

Bisiklet Federasyonu 2015 Dağ Bisikleti Taslak Programı

Scudo
Habrriniz olsun bu yaris uci lisansi olmayanlar giremicrk tipki benim bugun ögrendiğim gibi :((

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Metin_Kavuncu valla yarın yer bulamazsak yakınlarda otobüste kalcaz :( fedarasyon ne yapmak istiyor anlamıyorum dağ başına parkur yapıyor bizleri madur ediyor ne güzel ada'da yarış olcaktı herşey mevcut

@alperK elit erkekseniz uci lisansı gerekli kıyafette ferdi iseniz reklamsız yazısız forma

• Beğen
Tepkiler: homosapien
Konaklama sorunu yüzünden arnavutköy yarışına katılamıcam :( Katılacaklara şimdiden başarılar.

@Metin_Kavuncu o kadar gelicek insan var onlar nerede kalacak ? belki oralarda küçük pansiyon vs vardır bir şansını deneyin derim

2kişi olarak gelmeyi planlıyorduk internetten baktığım kadarıyla yakınlarda yer bulamadım. Dediğiniz gibi yer illaki bulunabilir ama 2 mizinde yaşı 18 den küçük olduğu için risk almayı istemedik :kötü:. Federasyonu aradım onların dediğine görede en yakın konaklama yeri için kayaşehir diyorlar ama ben ordada birşey bulamadım.

• Beğen
Yarış tamamlandı ama konaklama gerçekten sıkıntıyıdı biz Atakum Gençlik Spor Kulübü olarak Üsküdar da kaldık yarış sabah 6da uyandık ama yarış organizasyonu gayet iyiydi 3 turu 4. Olarak bitirdik

• Beğen
2 gün buz gibi soğukta ve rüzgarda kaldık otel yok kalıcak yer yok zar zor yurt bulduk ve orda kaldık üzerine hasta oldum 2 kere kustum yarışta lastik gümledi fren sıkıştı zincir attı :( parkur çamur deryası bisikletleri yıkatmak için tam 5 petrol gezdik ve hepsi geri çevirdi bizi insanlarıda bi değişik kışın yarış işi zor allah kolaylık versin bizlere

fedarasyonun sitesinden duyuru :
21-22 Mart 2015 Tarihinde İzmir Güzelbahçe’de yapılacak olan Uluslararası C-1 Mtb Cup Yarışı ile ilgili parkur çalışması yapılmış ve mevcut parkurun tırmanış ve özellikle iniş bölümlerinin çok teknik ve riskli olması nedeni ile genç bayan, yıldız bayan ve yıldız erkek sporcuların yarışmasına uygun olmadığı kanaati oluşmuştur. Bu doğrultuda söz konusu yarışmada bu kategorilerin yer almaması hususunu Bilgilerinize arz ederim.HARİTA-e1426604477635.jpg

gerçek yarışmacı arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum tabi de, benim için güzel bir takvim olmuş...
mayıs sonuna kadar sınavları falan sıkı tutarsam, 24.05'te yalova'yla, mtb yarışı hobi sezonumu açarım ben : )))

parkur hakkında bilgisi olan varmı start asfalttan gözüküyor :hhhhhh:
YARIŞ PROGRAMI (TR) :
04 Nisan 2015 Cumartesi
12:00 – 14:00 Parkur tanıma
15:00 – 17:00 Yarış kayıtları ve numara dağılımı ( Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu )
17:00 Teknik Toplantı
( Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu )
05 Nisan 2015 Pazar
10:00 Start – Ulusal Kategoriler
13:00 Start – Elite Erkek
13:05 Start – Elite Bayan
15:00 Ödül Töreni
Konaklama:
SOĞUKSU OTEL
YENİCE MH. SOĞUKSU CAD. MİLLİ PARK GİRİŞİ
Kişi Başı 40,00 TL ( Oda + Kahvaltı+Termal Kaplıca) İletişim:0312 736 30 01
Tüm sporcular bu otelden kontenjana göre yararlanabilecek olup kontenjan dolması durumunda diğer otellere dağıtılacaktır.
14.jpg

Merhaba, başlıkla pek alakalı değil fakat ben arazi antremanı için partner arıyorum. İstanbul'da dağ bisikleti ile ilgilenen kadın bisikletçiler var mı acaba?

Bu kategoriler ne oluyor?
1-2-3-s2 vs.

Merhaba, 2016 faaliyet programını nerden buldunuz zira ben federasyonun sitesinde göremedim doğru olduğuna emin misiniz?
Bir de kategorileri açıklayabilecek var mıdır acaba? 1 nedir 2 nedir?
Ek olarak yarış kurallarıyla ilgili güncel bir döküman verebilecek var mı?

Bisiklet Federasyonu 2016 Dağ Bisikleti Taslak Programı
(link)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Downhill yarışları dikkatimi çekti daha önce federasyon bünyesinde yapılmış mıydı?

Geri