Scudo Sports

Bisiklet erkekleri kısır yapar mı?

ben yılda 10.000km den fazla biniyorum, günde 12saat sele üstünde geçen günlerim de oldu, kısır değilim

Scudo
Tebrikler.. (Bisiklet performansınızdan dolayı ve konuya katkılarınızdan dolayı)

Arkadaşlar ben biraz daha açık konuşacağım,
Kısırlık bir kenara, bu spor cinsel performansı arttırıyor;) .
Forumda ben bu spora başladım, cinsel performansım aynı veya düştü diyecek bir kişi olduğunu sanmıyorum .
Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim ;
Boya göre bisiklet
Uygun sele yüksekliği
En önemlisi doğru sele ayarı (yere paralel, fazla geride ve önde olmayan ,kalça kemikleri ile arka kısmına oturulan..)

Hakan Kayışlıgil

sadece bisiklet değil, düzenli ve bilinçli yaptıktan sonra nerdeyse bütün spor dalları bu yöndeki performansı arttıracaktır bence. çoğu insanın aklına bisiklet diyince lance armstrong geliyor ve adamın da testis kanseri sonucunda kısır olduğunu düşünüce, "tamam işte bak bisiklet kısır yapıyor" diye düşünüyorlar.

hayırlı olsun abi allah bagışlasın bu arada cinsiyetini verirsen memnun oluruz :D:D

selam benim eşimde beşbuçuk aylık hamile oğlum olacak insallah

Bizim gibileri haber yapmalılar aslında :)
İşte o kısır yapan bisikletten 2-3-10 çocuğu olanlar :D

Gerçi bisiklet kültürüne sahip olan birisi 10 çocuk yapmaz ve çocuk sayısının erkeklikle kesinlikle bir bağıntısı yoktur :)

bu konuda zamanın da biraz başım ağrıdı fazla kilo. tayt kulanmamak ve yanlış koltuk yanlış oturmak kısrlık riskini artırıyormuş tayt kulanmaya başladım ve selemi deştirtirdikten sonra kasıklarımdaki arı da geçti:)

bu arad sadece bir dedi kodu olabilir ama bir de şeyi duymuştum ortası delikli koltular bir damara zara verdiği için kısır yapıyormuş

evet sadece bir dedikodu, aynı zamanda yanlış. pek çok kişi delikli koltukların faydalı olduğunu düşünse de bence ne faydası ne da zararı yok.

"Bir önyargıyı yok etmek , atomu parçalamaktan daha zordur" Einstain

bu önyargılardan ve yanlışlıklarından bahseden dev tabelalar yazıp her yere asmak gerekli sanırım.

İlk aklıma gelenler

1- Yanığa diş macunu sürülmez.
2- çocuğun göbek bağını attığın yer ile ileride yapacağı meslek arasında bir bağlantı yoktur.
3- astroloji bir bilim dalı değildir, eğlenmek içindir.
4- meyve yemekten sonra değil önce yenir
5 - vs. vs.

Konu feci hort olacak ama şöyle bir şeye rast geldim

(link)

Kısırı biliyorumda "hemoroid" yapabilir.

Arkadaslar erkekler ata biner gibi bindigi hersey zararli cunku prostatin ustune oturuyoruz.doktor demisti

kısır yapar ,bisiklet sevdasına kapılınca tur yapmaktan çocuk yapmaya fırsat kalmaz.

Bisiklet kısır yapmaz ama çoğu sporcunun inkar ettiği sırrı olan anabolik steroidler kısır yapabilir bu ilaçlar kanınıza aylık testesteron hormonunuzun 50 katını enjekte ettiği için testislerin küçülmesi ve üreme yetisinin kaybi olabilio

• Beğen
Tepkiler: can onur
Bence alakası yok.
Şöyle düşünün, tüm kısırlar bisikletçi mi?

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Gökhan BİROL yanlış düşünüyorsunuz, tüm 4 ayaklılar inek mi ile aynı mantık :)

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Geri