Arkadaşlar, işte ilk vakaa. Olayı pek ciddiye almıyorum şimdilik, çünkü yeni yeni hissetmeye başladım ve yarın da devam ederse hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Olay şöyle, bildiğiniz gibi yurtdışındayım ve bisikletimden ayrı durumdayım. Burada geçireceğim 4 ay için külüstür bir bisiklet kiraladım ve şehir içi ulaşımımı bununla sağlıyorum. 28" şehir bisikleti, aşırı kötü bir bisiklet ama hiç yoktan iyidir. Neyse, bu cumartesi alışverişe çıktım ve bisiklet üzerinde yaklaşık 1,5 saat kaldım. Bisiklet üzerinde kaldığım süre değil sorun, selenin yanlış pozisyonu! Sele yere pararlel değil, ön tarafı daha yukarıda. Neden düzeltmeden kullandığımı hep kendime soruyorum şimdi... Amortisör sistemi sözkonusu değil ve 1,5 saatlik sürede bu tarz bir selenin vücuda hasar vermesi çok olası. Cumartesi pazar ve pazartesi birşey hissetmedim. Lakin bisikleti sürerken arka tarafına binerek öndeki yüksekliğin verdiği rahatsızlıktan kaçınmaya çalışıyordum. Bugün okula bisikletle gidip döndükten sonra, ağrı hissetmeye başladım. Şu saatlerde daha çok hissediyorum ve sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Geçici olabileceğini düşünerek, hastaneye gidip gitmeme konusunda yarın karar vereceğim. Tahminimce geçici küçük bir ezilme sözkonusu. Diğer arkadaşların da dediği gibi, bisiklet değil, selenin pozisyonu, durumu ve oturuştaki yanlışlıklar bu tarz sorunlara sebebiyet veriyor. Lütfen sürüş pozisyonunuza, selenizin pozisyon ve çeşidine dikkat edin. Kişisel bir öneriniz varsa uygulayabileceğim, lütfen yazın. Yarın tekrar yazarım durumum hakkında. Neyseki geçici bir ağrıymış (sanırım). Şu an bir ağrı hissetmiyorum. Selenin kalitesine, çeşidine ve pozisyonuna dikkat arkadaşlar.