Scudo Sports

Bisiklet Eldiveni ?

@PeDaLLı-YoRuM kış geldi, uzun parmaklı kaliteli eldiven varmı bildiğiniz. polarlı olmasını onerirmisiniz.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Scudo
@ElcaSeJawS
Haklısın fiyatı yüksek, zaten ben de bu yüzden aylardır bakıp bakıp rafa geri bırakıyorum, lakin kışın hatta Nisan ayı ortalarına kadar rüzgarlı havalarda veya yokuş aşağı inişlerde ellerim soğuktan uyuşuyor gerçekten koruyu bir şey olmasını istiyorum. Polardan Yüne hatta deriye kadar pek çok eldiven deneyip istediğim verimi ve konforu bulamadığımı da belirtmek isterim.

@KUTAY67

(link)

(link)

Bu vb.sitelerde güvenle alınabilecek ürünler bulunmakta , ben şahsen polarlı kullanmazdım çok terletecektir uzun süreli kullanımlarda

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
@ilker
olabilir ama dikiş yerlerinde bir problem var. bende sadece sağ elimde problem yaratıyor. dün akşam iç dikiş kenarlarını biraz kırptım. rahatsızlık azaldı ama tam geçmedi.

(link)
bu üründe olabilir xl i de var. fiyatı da nispeten uygun.

Uzun parmak f/p urun lazım :D

Yaz sonu, sonbahar gibi Decathlon'dan aldığım kesik parmaklı ağırlık eldivenini kullandım. 15 TL gibi bir fiyatı vardı.
Yazın sıcaklarda bu ürün terletir mi bilmem? Zaten commuter'im. Günde 3 kez 30'ar dakika falan sürüyorum şehiriçinde.
Şimdi de 5 TL'ye aldığım polar eldiveni kullanıyorum. 0 derecede yeterli gibi oluyor. Ama çok soğuklara yetmezmiş gibi duruyor.

Geri