Scudo Sports

Bisiklet Eldiveni ?

Tepki
4
Merhaba,

Bisiklet için kesik parmak eldiven alacam.

limit 100 tl'lik rahat kullanışlı XL eldiven arıyorum. xd

Scudo
Ben bisikleti aldığım yerden almıştım kesik parmak Adidas, 35TL idi sanırım araştırın ben memnunum.

Bir tavsiyede bulunamıyacağım ama eldiven alırken boyasının çıkmadığına emin ol, çünkü yaz aylarında çok fazla terlediğimizden dolayı, bu kimyasal maddeler ter ile vücudumuza karışıyor. Yani kaliteli diye boya çıkarmaz olayı yok, Önceden SCOTT RC eldiven kullanıyordum en pahalısından ama boya çıkarttığı için uzak durdum bu yüzden SCOTT eldiven alırken dikkatli ol. Bir spor mağazasından orta seviye bir yarım parmak eldiven aldım ve bu eldivenin boyası çıkmıyordu, şuanda XLC mercury uzun parmak eldiven kullanıyorum ve bunuda boyası çıkmıyor. Dikkat!..

@BF Okuru

bu bilgi için tşk bişey daha var bide (link)

bu fotodaki gibi eldiven çırt cırtlı olması iyi oluyor eldiven giyildikçe biraz bollaşıyor oda kötü oluyor xd

Rudy Project Mojo modelini önerebilirim. Gayet memnunum.
(link)
Türkiyede de satışı var. Fiyatları 60-70 lira arası değişiyor.

başka bir konu açmamak adına bu başlığı kullanıyorum.

Mevcutta (link) linkteki eldiveni kullanıyorum. Şöyle bir sıkıntısı var. Kalın olduğu için sanırım baş parmak ile işaret parmağı arasına baskı yapıyor ve konforu sıfıra indiriyor. Kışın kullanılabilecek, kalınlığından dolayı kat yapıp rahatız etmekyecek uzun parmak eldiven öneriniz var mıdır?

@Fırat İler Neopren eldivenlere bakabilirsin. balıkadamlar kullandıkları meteryaldir. ısı kaybı yok gibidir. sıvı sıkıntısı hiç yapmaz ama biras fiyatlıdır. bi incele derim unutmadan çok esnektir.

Banada uzun parmak eldiven lazım havalar sogudu surulmuyor kısa parmaklar la.

@Fırat İler
Merhaba, sanırım yanlış bir link verdiniz. Bu eldiveni ben de kullanıyorum ama kesinlikle kalın değil.

aliexpress ten almanızı tavsiye ederim 8 liraya giant marka kesik eldiven aldım gayet rahat ve jelli

6 7 Saatlik suruşte parmaklarnıza iyi geldigini ön gördugünuz yada onerebleceginiz eldiven ve yüz maske,bandana v.b. varmı arkadaşlar?

Ben de Decathlondaki şu eldiveni almayı düşünüyorum mağazada denedim fena değil gibi arazide kullanıp deneyen var mıdır?

(link)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Yalchinosis
70 tl bir eldivene verirsem diğer kiyafetlerim kuser bana :-D cokmus o daha uygun bisiler lazim.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
birde şu var piyasada 20 25 tye satılan cararo bianchi kwsik parmak eldivenler var, boyası ilk sürüşümde yok oldu gitti, bu boyanın terle birlikte kana karıştığı doğrumu acaba :/

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@KUTAY67
Erdoganlardan sanirim kesik parmak sedona almistim hic sorun cikarmadi onlarin da mi cakmasi var acaba. 30 35 almistim.

@KUTAY67

olası bir durum,özellikle çinden gelen tekstil ürünlerinde böyle sorunlar yaşandığı kanserojen madde içerdikleri belirtiliyor,tenimizle temas eden her türlü üründe aslında ucuza kaçmayıp sağlıklı olanları bulmaya çalışmak lazım

Geri