Scudo Sports

Bisiklet Ekspertiz

Ersydn

Aktif Üye
Tepki
105
İsim
Ersoy Aydın
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar
Sitelerde dolaşırken böyle bir makaleye rastladım ve ilgimi çekti sizinle paylaşmak istedim.
Malum bisiklet hepimizin sevdiği bir konu tabi burada herkes bisikletin her bir şeyini a dan z sine kadar bilmez bisiklet satan sitelere girdiğinizde çok fazla teknik tabir kullanılmakta.
Örneğin bir siteye girdik bisiklet özellikleri yerinde şöyle bir yazı var
Arka Vites:Shimano SL-M310 / RD-TX35 Tourney 21 vites baba bu nedir ya uzay mekii aracı ismi gibi

sl-m310 ne Tourney ne kim bunlar abi bilmiyorum ki ben bilen için lafım yok .
Bende konu ile ilgi kendileriyle merakdan konuştum bisiklet almak isteyip de konu ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan kişilere yardımcı oluyorlarmış bu benim çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz ne olurdu bu konu hakkında

(link) tıklamanız yeterli.

Konuyu paylaşmadan önce site sahiplerinden izin alınmıştır. Cengiz bey konu ile ilgili yardımları için tşk ederim

Scudo
@mehmetsunu 3194 mesaj 5946 beğeni alan birisi tillahı olur çok doğru ya bu siteden haberi olmayan ve bisiklet almak isteyen biri içinde aynı şey geçerli olurmu?

.

SL(shift lever)-M(mountain)310(series number) aslında çok şey anlatıyor kodlar, bu forumda ve mtbtr.com da aradığınız bilgilerin tamamını bulabilirsiniz. Bir seneye de gerek yok bi kaç ayda öğrenirsiniz çok şeyi :)

Forumda ''aman çakallara dikkat edin!!!'' temalı paylaşımlar revaçta, ama nedense birileri ben yardımcı olayım dediğinde ''Gerenk yok'' moduna bağlıyorsunuz. Belli ki (bakmadım bile linke) bu kişilerinde başı yanmış, itelemişler bisikleti, o da (belki onlarda) böyle bir hizmet vermeye yönelmiş.

Ben üsteki yorumlarda ''saksı değilim ben, en çok bana soracaksın!'' Erol Büyükburç'luğu seziyorum. Ayrıca senelerden, aylardan bahsediyorsunuz (kafa mı buluyorsunuz), kısa zamanlar değil bunlar, alacağın bisiklet biter kalmaz sen hatmedene kadar.

Bizlerin arkadaş çevresine yaptığı yardım şeklini tanımadığı insanlara yapıyor kısaca.

@Soykan U. konuları okumadan ezbere yorumlar yapıp soru cevap bölümü açmana gerek yok bence

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Reklam kokan hareketler bunlar

Sn @Ersydn faydalı bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Esen kalın.

@Mesut DOĞRU tşk ederim abi algıyı değiştiremesek de paylaşmaktan usanmıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Yapılan çalışmayı enteresan buldum. İç bacak boyu, boy, kilo neyse de, kalça çevresini ne yapacaksın be adam? Jean mi satıyorsun?

@uguryilmaz144 sele için olabilirmi acaba :) kalçaya göre sele falan enteresan :):)

@Ersydn
Sele seçimi oturma kemikleri arasındaki mesafeye göre yapılıyor. Kalça çevresinin sele seçiminde bir etkisi yok.

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
Geri