Scudo Sports

Bisiklet.ego.gov.tr

karanbatu

Forum Demirbaşı
Tepki
972
İsim
Batu
Bisiklet
Fuji
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ankaralılara, ankaralı gençlere toplam 9 etapta sunmayı planladığı uber hizmet bisiklet yolu projesidir.

1. etap yaklaşık 50 km uzunluğundadır ve şu an yapım aşamasındadır.

diğer etaplar ve tüm proje için lütfen sayfayı inceleyiniz.

(link)

(link)
Kaynak: Ekşi sözlük

Scudo
Mansur Yavaş tarafından, Ankara'da yapılacak ve 9 etaptan oluşacak bisiklet yolu çok güzel olacağa benziyor. Birinci etap 50km uzunluğunda. Güzergahlar üzerinde bulunanlar;
10 Üniversite Kampüsü
2 Sanayi Bölgesi
30+Kamu Kuruluşu
40+Okul ve spor kompleksi, hastaneler, alışveriş merkezleri ve yeşil alan

(link)

İnşallah diğer belediyelere örnek olur. Çıkış ve varış noktası güzergaha dahilse araç bile kullanılmaz. Devlet dairelerine ulaşım sağlaması ayrıca güzel, belki bir çok memurda arabasını çalıştırmaz. Belki bir çok öğrenci basit bir bisilet alıp okuluna ulaşım maliyetini düşürebilir. Çok etkilendim çok hoşuma gitti.

Şapka varya hani başa takılan serpuş. İşte onu çıkarıyorum. Lafı fazla uzattım bu gelişme karşısında şapka çıkarıyorum.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Mansur Yavas coktan fark atti, bu icraatlerle daha da tutulamaz! :)

Guzel haberler de gormek varmis!

Mansur Yavaş ❤ Ben :)

Önemli olan Bisiklet yolunun yapılmasından ziyade o yola saygı göstermeleri sürücü ve yayaların. Siz o yolda sürerken , üzerinize araç sürüp birde haklıymış gibi size bağırırlar :) Eğitim biz Türklere çok fazla şart bence.

3 Haziran " Dünya Bisiklet Günü " nde Zeydan Başkana gittik , Zeydan Karalar ( Adana ) pişmanlıkmış onu anladık :)

Geri