Scudo Sports

Bisiklet Eğitimi

@Ömer KARAN

Burası benim çalıştığım okul, önümüzdeki yılda devam edecek gibi görünüyor çalışmalar. Önceki mesajlarda bahsettiğiniz sıkıntılar mevcut. Kayamakamlık izni vs. gibi bir dünya prosedür var, bunun yanında bisiklet ve kask gibi malzeme eksiği çalışmaların büyümesindeki en büyük engel. Fatih Belediyesi destek veriyor fakat maddi konularda ilerleme kaydedilemedi.

Bunun yanında öğrencilerin ilgisi çok iyi düzeyde. Normalde ders kurallarını anlatmakta sıkıntı yaşadığımız öğrencilerde bile bu çalışmalar yardımı ile davranışlarında olumlu gelişmeler kaydettik. Cengiz Bey'in anlatımları ile bisikleti mahalle arası "artizlik yapacağı" aletten ötesi olarak görmeye başladığı öğrenciler. Bisikletin bir kültür olduğunu öğrenciler ve yavaş yavaş öğretmenlerde görüyor. Mümkün olursa öğretmen öğrenci veli bisiklet turu bence son nokta olacaktır bisiklet eğitimi konusunda.

Scudo
Konuya 2014 te mesaj atıp atanırsam atandığım okulda kurs şeklinde bisiklet eğitimi dersi verme niyetimi yazmışım. Gözümde canlandı mazi, Yıl olmuş 2016 hala atanamadık:) Bugün 2016 KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına girdim. (Benim gibi sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum :) ) Hayırlısıyla bu sene atanırsam bu konuyu canlandırmayı düşünüyorum inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Two_Wheels ve cngz
Benim okulumun bahçesi bir kişinin bisiklet binmesi için bile aşırı küçük. :ckskc:

Kategorideki 1000. Mesajı yazmışım :)

• Beğen
Tepkiler: Cako92
Geri