Scudo Sports

Bisiklet düşünüyorum bilgi verirmisiniz.

O bisiklet için fiyat çok yüksek. Donanım'ın o kadar edeceğini düşünmüyorum...

Scudo
Kron XC250 v frenlisi, Salcano NG650 hidrolik disk frenlisi, Salcano Astro 240-241 serisi bunlardan birisini al derim..

Konuşmalarınıza dikkat etmenizi öneririm çünkü bu sitedeki insanlar neyin ne olduğunu iyi biliyorlar off-road jipini asfaltta kullanmaktan bahsetmişsiniz fakat bir chevy jiple bir range rover bir olurmu sen gidecen chevy jip alacan ne araziye girebileceksin ne de düz yolda kullanabileceksin ama range roverla asfaltta da gidersin offroad da yaparsın ama sen diyosun ki bnm gideceğim yollar sizinkine benzemez sen bu sitede offroad çıların gittiği yolu görsen dilin tutulur yürüyerek bile gidemezsin ukalağlıa gerek yok he sen hala 500 liraya çift amörsitörlü bisiklet alacaksan sana diyecek bir çift sözüm bile yok

• Beğen
Tepkiler: Furkan Çınar
@Hasan Kılınç

Yok tesekkurler Salcanoyu hiç düşünmüyorum Salcano marka alan arkadaşlarım hep sıkıntı yaşamıştır ve bu benide o markadan sogutmustur.

@Hasan Karagüney

Eğer o çift amörtisörlüyü alırsan bisiklet seni sürer. Buradaki arkadaşlar ve benim dediğim bisikletlerden birisini alırsan sen bisikleti sürersin..

@Hasan Kılınç

Daha once tek amortisörlüde kullandım abi arka süspansiyonlu kadar iyi değil bizim burada kasisler çok oldu site yönetimi arabalar ve özellikle biz bisiklet sürenler hız yapmayalım diye kasisleri çoğalttı ben amortisörsüz bisikletimde o kasislere girdiğimde takkk tuuk vuruyor bisiklet. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim yardımınız için ama ben arka amortisörlü alacağım yanı linkteki benim istediğim bilgi daha çok eğer bu montana-d yi kullanmış olan varsa ondan bilgi almak.

@Hasan Karagüney

Yaşına veriyorum sadece. 10-15 kişi yorum yapmış, hepsi uyarıyor bunu alma diye. Sen yine gidip ona bir ton para vereceksin. Yazık olacak.

@Hasan Karagüney

Eğer yazdığım yorumları okumuş olsaydın veya anlayarak okusaydın bu yorumu yapmazdın. Yaşın çok genç ve herkes gibi çift amortisörlü iyi bir şey sanıyorsun. Parana yazık olacak.

Mükemmel bisiklet al gitsin dağa bayıra vur hiçbişey olmaz o dedğin kasistleride hiç hissetmezsin. Hız yaptım v fren patladı demişsinya kesinlikle disk al hiç bitmiyor bunun freni :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Hasan Karagüney
Nasıl yollarmış senin girdiğin çok merak ettim bir video falan çek izleyelim :D Bianchi speed 2000'e dehşet bisiklet diyen birisisin ne diyebilirim ki gel bir ara uğra buradaki yarışlara arazi gör.

Arkadaş bizi dinlemicek anlaşılan . Bırakalım alsın o zaman , yaşasın görsün .:)

Arkadaşlar bence şuanda boşu boşuna forumun alt yapısını zorluyoruz.
Hiç gerek yok :D

@Furkan Çınar

dehset derken güzel yapılmıs kalite bisiklet anlamında. ondaki saçmalıkta ön disk arka v .:( :S

@Hasan Karagüney

Niye saçmalık olsun? Ön frenin durdurma gücü arkanınkinden daha fazladır buna emin olabilirsin. Motosikletlerde de böyledir yüksek modelli motosikletlerde önde çift disk vardır. Sen takla atma konusunu söylüyorsan bu imkansız sen zorlamadıkça. Kontrollü fren kullanımını bilmiyorsun anlaşılan.

@Emre GÜLEN
Benim gönlüm bu bisiklette benim istediğim bilgi arka amortisörlü iyimidir kötümüdür sorusuda değildi benim sorum şöyleydi. ben sizlere bisiklet önerin demedim ki veya arka amortisörlü iyimidir kötümüdür diyede sormadım. eğer bu bisikleti kullanmadıysanızda sadece disk fren hakkında bilgi verebilirdiniz,dediğim gibi ben sizlere bisiklet önerin demedim o yüzden tam okumadan tam anlamadan kavramadan yorum yapmayın ..!

''bu bisikleti almış olan varmı nasıldır kullananlar yorumlayabilirmi tek isteğim bu. Birde ben hayatımda hiç disk frenli kullanmadım bunların bakımını nasıl yaparız ben kendim yapmak istesem yaparmıyım becerirmiym yorumlarınızı acılınden bekliyorum.''

@Hasan Karagüney

Burada o bisikleti alacak olan tek kişi sensin ve al kullan bize değerlendir madem çok biliyorsun..!

• Beğen
@Ertuğrul

Yok takla atma gibi bir durum söz konusu değil eğer takla atıcak gibi oluyorsada bas çek yaparım dengeler. birazda arkayı sıkarım durur yokusklardan ine ine iyice alıstım .:D :D bizim burada çok yokus var yoruyor insanı nefes nefese kalıyorsun .:)

@Hasan Karagüney
Ben konuyu kavradım merak etmeyin. Ama siz bizim tavsiyelerimizi kavrayamadınız. Ben sizin belirttiğiniz model olmasa bile çelik kadrolu çift amortisörlü bisiklet kullandığım için sizin yanlış tercih yapmanızı istememiştim. Ama boşverin BİANCHİ MONTANA D süper bisiklettir hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
@Hasan Karagüney

Sen hiç Yozgata gelmemişsin veya duymamışsın anlaşılan. Burada 150 mtlik bir yere gideyim de 75 80 mt si tamamen yokuştur. Hemde öyle böyle değil. Yarışlara hazırlanıyorum ben tam yarışçı şehiri burası :D Ama ben alıştım ilk yokuş biraz nefes nefese bırakıyor sonra 250 300 mt lik %8 lik yokuşları rahat rahat çıkabiliyorum. Ama çift amortisötlülerle bunu yapamazsın buna emin ol ve kasisler için teknikler var geçmek için sen o çift amortisötlüyü alıp kolaya kaçma emin ol bunları kendi kendine öğrenirsin konu açarsın yardımcı oluruz.

@Hasan Karagüney
Tamam sonuc olarak sen git cift amortisorlu al sen anpiyorsun sonucta bu islerden o dedigin model de cok kaliteli her turlu yarisa girersin ben de elimdeki Cararroyu satip ondan alicam super bisiklet on arka mekanik disk super kasisleri hissetmiyorsun cok hizli ve disk fren sayesinde aninda duruyorsun . Fiyati da cok uygun sonucta disk fren ayrica shimano fites

• Beğen
Geri