Scudo Sports

Bisiklet düşmanı işletmeler

Yav az önce kır saçlı bir dayıyı şikayet ettim. ''Sadece akaryakıt alanlara değil marketi kullananlara da kibar davranın'' dedim. Ne o dayıyı tanırım ne o shell istasyonunu bilirim ama madem bir bisikletçiye yapılmış yanlış hepimize yapılmıştır.

Scudo
@Ronin45 7 kız kardeşten biri. Arka planda bağlantılarını bilmiyorum ama shell hollanda firması değil mi?
İngiliz /Hollanda ortaklığı diye biliyorum.Fakat makale içinde şu şekilde kullanıldığından dolayı açıkçası sorgulamamıştım.
....
Dolayısıyla bu ülkelerde yatırımı olan ABD’nin ekonomik çıkarları tehlikeye girdiğinde askeri müdahale dahil birçok argümanla Latin Amerika’ya müdahale etmektedir12. Bunun yanında Shell ve Standard Oil gibi küresel şirketleri aracılığıyla da bu ülkelerin içişlerine karışmaktadır13 .

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Her şey bir yana arkadaşlar bir işletme bisikletimi koyacak bir yer bulamıyorsa yada dışarıda bir yere kilitle diye akıl veriyorsa oraya bir daha gitmiyorum. Çok sevdiğim bazı yerlerden sırf bu yüzden uzak duruyorum. Çünkü 4 tekeri olan bir araçla geldiğimde bahşiş almak için birbirini yiyen valeler içimi daraltıyor.

Anlayamadım. Yaşamadığın bir şeyi mi yazıp şikayette bulunuyorsun
Evet Samsundaki mevzuda da aynısını yaptım. Firmaya şu tarihte istasyonunuza gelen arkadaşlara olumsuz davranmışsınız ,bu tarz davranışlara müsade etmeyin dedik. Öneride bulunduk. :) Yanlış mı yaptık yoksa.

Firmaya şu tarihte istasyonunuza gelen arkadaşlara olumsuz davranmışsınız ,bu tarz davranışlara müsade etmeyin dedik.
Böyle dediysen sıkıntı olmaz. Bu ifade tarzında önemli bir nüans var.
davranmışsınız
—---------------------
Bizim Forumdaşların doğru söylediğine olayların yaşandığına inancımız zaten tam.

• Muhteşem
Tepkiler: necmeddin
Böyle dediysen sıkıntı olmaz. Bu ifade tarzında önemli bir nüans var.
Kimseye iftira atacak halimiz yok. O yüzden tarih zaman kavramını sordum. Sonuçta şahit olmadığımız bir olay. Bir arkadaş burada haksızlığa uğradım deyip olayı anlatırsa hangi firma olursa olsun , olayın araştırılmasını ve böyle bir haksızlık varsa gerekli tedbirleri almasını önerebiliriz.

Hatta bu konuda yazdığım mesajlarda iyi istasyonlara da aynı talepte form doldurup teşekkürlerimizi iletebilirik de demiştim. Demekki herkes şikayete odaklanmış iyi niyeti gören yok.

Araştırdım, bize kötü davranan istasyon Aytemiz imiş. Bursa - Yenişehir ilçesi, Marmaracık Köyü'nde Uzungazi Petrol adındaki işletme.

Bu istasyonun konumu
(link)

Bu da şikayet formu. Daha önce şikayet etmek aklıma gelmemişti, ben de şikayeti yazdım.
(link)

@sccetin , senin için de şikayet kaydı açtım :)

Bir elin nesi var, iki elin sesi var :) :harika:

Saatini ,tarihini falan soruyorlar formda nasıl dolduralım. Sebep kısmını ve davranış tarzlarını nasıl yazalım.

26.07.2020 saat 13. tarz şu şekil : kaldırın kardeşim şu bisikletleri vitrini kıracaksınız.

@sccetin

Ben de verdim şu olumsuz yorumumu;

"Bisikletliler Trafik Kanununa göre ARAÇTIR. Marketinizden alış veriş yapmak için durmak, SHELL'in vermiş olduğu hizmetlerdendir. İlle akaryakıt mı almamız gerekiyor?

Spora ve sporcuya saygınız olsun. Bazı kır saçlı kişilerin kurumsal kimliğinizi de zedelediğini bilmenizi isterim.

SPORA-SPORCUYA-BİSİKLETE-BİSİKLETLİYE (SAYGI)!"

@Loiz bilgilendirme, düzeltme için teşekkürler.Ben burasının olduğunu sanmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Loiz ve sccetin
@burcinhan tamamdır hocam . Şikayetinizi ilettim ve bisiklet kullanıcılarına hoşgörülü bir davranış tarzı geliştirmelerini önerdim.

Geri