Clal
MADADOST Anka Bike
- Tepki
- 855
- İsim
- Celal
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İngiliz /Hollanda ortaklığı diye biliyorum.Fakat makale içinde şu şekilde kullanıldığından dolayı açıkçası sorgulamamıştım.@Ronin45 7 kız kardeşten biri. Arka planda bağlantılarını bilmiyorum ama shell hollanda firması değil mi?
Evet Samsundaki mevzuda da aynısını yaptım. Firmaya şu tarihte istasyonunuza gelen arkadaşlara olumsuz davranmışsınız ,bu tarz davranışlara müsade etmeyin dedik. Öneride bulunduk.Anlayamadım. Yaşamadığın bir şeyi mi yazıp şikayette bulunuyorsun
Böyle dediysen sıkıntı olmaz. Bu ifade tarzında önemli bir nüans var.Firmaya şu tarihte istasyonunuza gelen arkadaşlara olumsuz davranmışsınız ,bu tarz davranışlara müsade etmeyin dedik.
—---------------------davranmışsınız
Kimseye iftira atacak halimiz yok. O yüzden tarih zaman kavramını sordum. Sonuçta şahit olmadığımız bir olay. Bir arkadaş burada haksızlığa uğradım deyip olayı anlatırsa hangi firma olursa olsun , olayın araştırılmasını ve böyle bir haksızlık varsa gerekli tedbirleri almasını önerebiliriz.Böyle dediysen sıkıntı olmaz. Bu ifade tarzında önemli bir nüans var.
Saatini ,tarihini falan soruyorlar formda nasıl dolduralım. Sebep kısmını ve davranış tarzlarını nasıl yazalım.