Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Her şehir için böyle bir alan yapılmalı. En azından antrenman için insanlar orada çalışabilir. Bursa da böyle bir imkan yok. İstanbul veya çevre illerde belki bir nebze yapılmaya çalışılmış.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Scudo
Atatürk havalimanı buna çok uygun. Ulaşımı da elverişli.

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Böyle bir çalışma yapılsa bile bizim cahil milletimiz oradan motorlar, moped ve çeşitli araçlar ile geçer ve üstüne üstlük yayalar oradan yürümeye başlar.

Formula pisti orada bol boş yatacağına aç bisikletlilere, isteyen gelip kullansın...
hem yokuş antremanı da olur...

Bizdeki sadece bol miktarda para verirsen, etkinliklerde kullanılabiliyor.
Bu arada parkurun strava segmentini de atalım.
Cidden dümdüz parkurmuş.

(link)

• Beğen
Zihni sinir aklıma geldi...
(link)

Bisiklet yarislarinda yoldaki kusurlar yaris esnasinda bisikletciler gecerken mi gideriliyor?
Hatta yolda bir kedi ezilmis bisikletliler kedinin olusunden kacarken kaza yapmislar.
Cidden bilmedigim icin soruyorum. Yarista bunlar normal mi?
Normalde yariscilardan once yolu kontrol eden bir arac gitmiyor mu?

Son düzenleme:
Bırakın böyle bir pist yapmayı ,
Yapılı olan Maltepe veledrom una bile doğru dürüst bir asfalt dökememişler , Yeni asfalt yapmışlar patika yolu sanki , Pist üzerinde çimden başlayıp cam kırıklarına kadar her şey var.
Umarım bu yazıyı TBF ve İBB'den birileri okurda biraz yüzü kızarır.
Boşuna koltuk işgal etmekten başka bir işe yaramıyorlar

• Beğen
Ne yazık ki ülkemizde bir bisiklet sürücüsü daha hayatını kaybetti.
Tam emin değilim ama olay sanırım tünelde gerçekleşmiş.

(link)

Çok çok üzücü... Bisiklet medeniyettir ve biz ülkece o medeniyetten çok uzağız.

• Beğen
Çok üzücü. Mecbur kalmadıkca tünellere girmemek lazım.

ben tunele bir kez girdim, bir daha girmeye tovbe ettim

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Çok sevdiğim bir aktördü ve epey geniş bisiklet koleksiyonu vardı:
(link)

Yeni kurallar konmuş, bakalım uygulama nasıl olacak?
(link)

• Beğen
Tepkiler: P20k ve suyunsesi
UCI profesyonel yarış takımlarına lisanlarını kaybetmemeleri için karbon emisyonlarını %50 oranında düşürmesi talimatı vermiş, zannediyorum 2030'a kadar. UAE'nin 2022 emisyonu 225 tonmuş. 2030'a kadar carbon-free olacaklarmış. 2020'de Soudal Quickstep'in 1.230 tonmuş. 2021 Flanders'deki dünya şampiyonası etkinliğinde toplam 2.300 ton karbon emisyonu salınmış..

• Beğen
Tepkiler: lrfan
UCI profesyonel yarış takımlarına lisanlarını kaybetmemeleri için karbon emisyonlarını %50 oranında düşürmesi talimatı vermiş, zannediyorum 2030'a kadar. UAE'nin 2022 emisyonu 225 tonmuş. 2030'a kadar carbon-free olacaklarmış. 2020'de Soudal Quickstep'in 1.230 tonmuş. 2021 Flanders'deki dünya şampiyonası etkinliğinde toplam 2.300 ton karbon emisyonu salınmış..
Öyle bir okudum ki sandım; 2030da artık karbondan bisiklet üretmiyecekler. Titanyum olacak yarış bisikletleri diye keyiflendim bir an😀

• Hahaha
Tepkiler: Kerem Atalar
Geri