hacıbayramıveli
Üye
- Tepki
- 25
- İsim
- bayram
- Bisiklet
- Trek
Bir Türk burayı görür ve yorumu;Hem enerji üretimi, hem bisikletlilere gölge ve güvenlik: Almanya'nın ilk "solar" bisiklet yolu kullanıma açıldı.
![]()
(link)
Yok be ağa bura tam kurbanlık kesim alanı 🤣 ha kurbandan sonra mangal olabilir. 😁Bir Türk burayı görür ve yorumu;
"ooh mangallık tente yapmışlar, gidek de mangal yapak"
Dert ettiğiniz şey gibi olsa keşke (mangal yapılır orasına ayrı katılıyorumBir Türk burayı görür ve yorumu;
"ooh mangallık tente yapmışlar, gidek de mangal yapak"
Barış abi müsaadenle düzeltmek isterim, 2 milyar $/€'dan bahsediliyor. Biliyorsun milyon artık bizim için öyle etkileyici bir miktar olmaktan çıktı, o yüzden şimdi "koca Fransa 2 milyoncuk mu harcayacakmış yeaaa" diye düşünmesin isterim insanlar.Fransa bisikleti teşvik etmek için 2 milyon $/€ (*) yatırım yaptı:
(link)
(*) Başlıkta $, metinde €
Barış abi müsaadenle düzeltmek isterim, 2 milyar $/€'dan bahsediliyor. Biliyorsun milyon artık bizim için öyle etkileyici bir miktar olmaktan çıktı, o yüzden şimdi "koca Fransa 2 milyoncuk mu harcayacakmış yeaaa" diye düşünmesin isterim insanlar.
Yalnız haberin içine girip de okumaya başlayınca çok derin bir hüzne kapıldım. 2030'a kadar ulaşmayı hedefledikleri noktayı zaten konuşmanın bir lüzumu yok da, günümüzdeki uygulamalar, teşvikler, destekler, düzenlemeler bile çok acaip. 57 bin km bisiklet yolunu 2030'a kadar 100 bin km'ye çıkaracaklar, Sağladıkları 300'den 2.000€'ya kadar değişen desteği 2027'ye kadar sürdürecekler, trafik kanunları bisikletlilere öncelik sağlayacak şekilde güncellenecek, bisiklet üretim endüstrisine yılda 1,4 milyon adet bisiklet üretilmesi için 2027'ye kadar destek sağlamaya devam edeceklerMİŞ.
Şaka gibi ya, MİLYAR var, Euro veya Dolar gibi bir döviz kuru var, BİSİKLET var, daha da inanılmazı hepsi aynı cümle içinde var.![]()

Bugün bana da maltape sahilde bisiklet sürerken, park halindeki bir araçtan su şişesi atıldı...Barış abi müsaadenle düzeltmek isterim, 2 milyar $/€'dan bahsediliyor. Biliyorsun milyon artık bizim için öyle etkileyici bir miktar olmaktan çıktı, o yüzden şimdi "koca Fransa 2 milyoncuk mu harcayacakmış yeaaa" diye düşünmesin isterim insanlar.
Yalnız haberin içine girip de okumaya başlayınca çok derin bir hüzne kapıldım. 2030'a kadar ulaşmayı hedefledikleri noktayı zaten konuşmanın bir lüzumu yok da, günümüzdeki uygulamalar, teşvikler, destekler, düzenlemeler bile çok acaip. 57 bin km bisiklet yolunu 2030'a kadar 100 bin km'ye çıkaracaklar, Sağladıkları 300'den 2.000€'ya kadar değişen desteği 2027'ye kadar sürdürecekler, trafik kanunları bisikletlilere öncelik sağlayacak şekilde güncellenecek, bisiklet üretim endüstrisine yılda 1,4 milyon adet bisiklet üretilmesi için 2027'ye kadar destek sağlamaya devam edeceklerMİŞ.
Şaka gibi ya, MİLYAR var, Euro veya Dolar gibi bir döviz kuru var, BİSİKLET var, daha da inanılmazı hepsi aynı cümle içinde var.![]()
Bugün bana da maltape sahilde bisiklet sürerken, park halindeki bir araçtan su şişesi atıldı...
Sonra "avrupa bizi" kıskanıyor...
Squirtle diyoruz biz, pokemon olan. Poke topunun içinde yaşarlar, birisi "atıl squirtle" demedikçe yerinden kıpırdayacak totoları yoktur, uslu uslu beklerler yerlerinde. Sahiplerinin başaklanmasıyla onlar da dönüşür, önce Wartortle olurlar, ve hatta yeterince sadık ve başarılı olurlarsa Blastoise'e kadar yolları vardır.Geçen hafta bisiklet ile işime giderken, bir servis minibüsünden su sıkıldı. Bana gelmedi ama okula giden çocuklar ne yazıkkı maruz kaldılar. Bunu yapana ben bir sıfat bulamadım.