Scudo Sports

Bisiklet dışında yaptığınız spor dalları

Ben aynı zamanda badminton oynuyorum. 2 sene profesyonel oynadım. Bacak ve sırt kaslarına gelişimi yadsınamaz düzeyde. Kondüsyon artışına ve refleks verme süresinin kısalmasına inanılmaz artıları var bu sporun. Tabiki piknikte oynanan değil, hızlı ve profesyonel olarak oynanan badmintondan bahsediyorum

Scudo
4 sene tekvando 2 sene karete yaptım ( tekvando yazılmaz diyen çıkabilir ,haklıdır taekwon do yazılır )

• Beğen
Tepkiler: CaGe ve C.Biberci
@Murat Cömez
güzelmiş çömezcim
ama sende sanki kick boksçu tarzı var ::D :D:koptum::koptum::koptum::koptum::acpsnr:

@mariokaldato
:D:D:D:D:D:D Ne kick boksu cumhur....:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
Yok ben bisiklet ile bowlingden baska spor yapmiyorum. Hele futbolu hic sevmem.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
@Murat Cömez
yok hani durmadan kavga ediyoz ya hazır yapmışken kik boks yapalım dedim :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@mariokaldato
Onu ben gemlige gelince yapacagiz insallah. Bak senin aklini basindan nasil aliyorum, bana sökmez karete falan....:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Murat Cömez
ayıpsın dostum çok memnun olurum ama sen benden büyüksün bizde büyüğe el kalkmaz ama ayak kalkarsa şimdiden özür dilerim tekvandocuyum eheheheh :D :D:acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::booo::booo::booo::booo::huhuu::huhuu::huhuu::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

• Beğen
@mariokaldato vs @Murat Cömez İş baya ciddiye binmiş:)Düellonun yerini saatini yazında bilelim:)Bizim mahallede kırık çıkıkçı var onuda getirebilirim:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uguryilmaz144 Evet her zaman koşu olmayabilir yürüyüşte uygun.Yürüyüş olayında sınırları zorlarım:)Bilek güreşinde adı gibi iş 'bilekte' oluyor.45 cm kol çevresi belki güçlü gibi geliyordur ama bilek yoksa bir işe yaramıyor.
@7haiku Videolar için sağol.Evdede bir çok spor yapılabilir özelliklede dışarda kar yağarken:)Şu before-after fotolarına hep kuşkuyla yaklaşmışımdır.Atletik ve fit fotonun sonrası değilde öncesi yağlı ve hımbıl fotonunda koyverdikten sonraki hali gibi gelir:)

Bisiklet dışında ağırlık çalışıyorum. İkisi birbirini tamamlıyor. Gençlikte sporun hemen hemen her dalı ile amatörce uğraşmışlığım var, yalnız gençlikte ki enerjinin onda birini şimdilerde arada bulasın. Bisiklet üzerinde günlük 30-50 km ortalama da sorun yok ama ağırlık çalışırken ve sonrası tam anlamı ile o gün iptal oluyorum.

Koşan arkadaşlara ufak bir uyarıda bende bulunayım, ayakkabınız ne kadar iyi olursa olsun taban yere yanlış basıyor ise o dizler bir müddet sonra sorun çıkartır. Bir çok konuda bu tabanlık olayına değiniyorum ve yeri geldikçe uyarıyorum, ilerisi için gerçekten ihmal edilmemesi gereken bir önlem.

• Beğen
@aytacdirek
Oyle olmuyor aytac bey yarista yaklasik 900 kisi vardi 150 nci oldum :) beni gecen bayan ve yaslilari gorunce insanin morali bozulmuyor degil :) evet iyi derece ama kosu antremani yapmayan biri icin iyi yoksa yarisin birincisi 10800 u 30 dakikada bitirdi insan degil :) insallah birgun bisiklet yarisina katilir gosteririm ona :)

merhaba Arkadaşlar;
dağcılık yapıyorum. bununla birlikte 2 aydır da crossfit'e bulaştım, pek memnunum :)
mükemmel kardiyo ve dayanıklılık sağlayacağını düşünüyorum.
bu arada yazlık bisikletçiyim :) yani iyi havada biniyorum.

• Beğen
yürüyorum hocam deli gibi yürüyorum işe giderken servis noktasına ev 2 km günde 2 defa ettimi 4 :) eve dönerken tırmanış %8 - 9 kadar hele bu havalarda sabahın 5.30 unda salavat getire getire iniyorum yokuşları :)

Bir yürüyüş grubumuz var.. Onlarla birlikte yürüyoruz. Ormanda, yokuş aşağı ve yukarı.. Spor salonuna başladım. Ağırlıklı olarak bacak ve mide çalışıyorum. Üst vücudu da ana kas gruplarını uyaran etkinlikler şeklinde yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@ATALAY16 Aman diyim dikkat et aşağıya kısa ve hızlı yoldan inmeyesin:)

Belimdeki sorun sayesinde haftada 2-3 gün yüzüyorum.

Ben aile babasıyım ve arasında 5 yaş fark olan iki çocuğum var. Hem fiziksel hem mental olarak çok değişik hissettiriyor. Tabi şaka bir yana spor mu hobi mi tartışır ama Scuba ile ilgileniyorum. Aslında ilerletmeyi düşünüyordum fakat ata sporum olan aile babalığından dolayı 1 yıldızda takılıyorum.

• Beğen
Geri