Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

1350 - 1400 arası. lakin 1+0 bullet ve 3+0 blitz maçları seviyorum. senin durumlar ne?
Rapid oynuyorum ben genelde 1650-1700 arası benimde. Seçim sizin ama bence rapid de (10+5 ve üzeri özellikle) belli bi duruma gelip ondan sonra bullet blıtz oyunları oynayın. Diğer türlü gelişim yavaş olur diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: gkonak
Scudo
Geçen seneye kadar hiking ile uğraşıyordum fakat kaza geçirdiğim için artık uzun yürüyüşler yapamıyorum, bu yüzden ise bisiklet sürmeye başladım.

Çizge Tasarım (Grafik tasarım).
Boşluk bulursam (iş, eş, çocuklar, ev işleri vs.), yeniden yağlı boya veya akrilik resim yapmaya başlayacağım ;)
Bunlardan hariç, daha da fırsat bulursam bilgisayar oyunları...

Bisiklet ve iş dışında boş zaman yaratabildiğimde paten sürüyorum ve makale yazarlığı yapıyorum. :)

Evde bebek var, pek zaman ayıramıyorum 👶🍼

Hiking diyen başkaları da var, ben de hiking ve yürüyüşü tercih ediyorum. Yürüyüş için zaman bulamadığımdan bisiklete başladım.

Şöyle örnek vereyim, normalde arabayla gittiğim ve yürüdüğüm bir rota var. Geçen cumartesi evden bisikletle çıktım ve aynı rotayı tamamladım.

• Beğen
Tepkiler: gkonak ve Kutay P
Bu arada kendi bilgisayarımdır bu. Tüm parça seçimleri ve kurulumu bana ait. minimum bütçe ile maksimum performans ve maksimum görsellik üzerinde yoğunlaştım :D Kasadaki herşey beyaz.

Şimdi adamın biri @mariokaldato gelir der ki bağcılar kekosu musun.
Hocam neden başkası ne dere takılıyorsun? Bilgisayarla uğraşmak güzel bir uğraş. Ben de bisikletin yanında bilgisayarla uğraşırım. Oyun makinesi topluyorum yaşta kırka geliyor. Ne yapıyım başka dikiş nakış mı yapacam?🤪

Mahmut Efendi Türk kahvesi ile moka potta amerikano yaptınız mı ? Türk kahvesinin harika tadı telvesiz şekilde çok iyi oluyor. Nacizane görüşümdür...

Ben genelde filtre kahve ve espresso tüketiyorum:)

• Beğen
Tepkiler: gkonak
Bisiklet dışında, iş hayatı fazlaca yoğun geçiyor iki senedir. Yine de biraz boş zaman kalıyor. Eşimle bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyoruz, olabildiğince kitap okumaya çalışıyorum. Blog ve makale yazarlığı ile birlikte, yazarlık üzerine yerli yabancı kaynaklardan araştırma yapıp, ufak tefek eğitimlere odaklandım bu aralar.

Hocam neden başkası ne dere takılıyorsun? Bilgisayarla uğraşmak güzel bir uğraş. Ben de bisikletin yanında bilgisayarla uğraşırım. Oyun makinesi topluyorum yaşta kırka geliyor. Ne yapıyım başka dikiş nakış mı yapacam?🤪

Haklısınız ama başkası dediğiniz kişi toplumun kanaat önderi @mariokaldato reyiz :ssrtcbya:

Bir ara teraryum içine minik ev inşa etmeye bulaştım. 2 kişi 1 buçuk ayda zor bitirdik. Sonra tövbe ettim çok zordu :D

Tam olarak şuydu,

1649226577224.png

Solidworks ile kendi ihtiyacıma gore parça tasarlayıp, bisiklete ve arabama gerekli aksesuar ve parçalar tasarlayıp ender3v2 ile baskı yapıyorum :D Bir yandan arduino iot araştırmalarım ve evime ongrid güneş enerji sistemi kurup geliştirmeler yapıyorum. Hedef 1kw lik 2metre 3bıçaklı ruzgar enerji turbin için alternator tasarımı için mühendislik makaleler okuyorum :D her sabah işe bisikletle gidip antreman yapmak dışında başka hobim yok. İş yerimi hobiden saymıyorum tam bir zombi modu orası

Bisiklet dışında, iş hayatı fazlaca yoğun geçiyor iki senedir. Yine de biraz boş zaman kalıyor. Eşimle bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyoruz, olabildiğince kitap okumaya çalışıyorum. Blog ve makale yazarlığı ile birlikte, yazarlık üzerine yerli yabancı kaynaklardan araştırma yapıp, ufak tefek eğitimlere odaklandım bu aralar.

Selam hocam ne yazıyorsunuz, bende yazım ile ilgileniyorum. Hatta bir kitap yazmaya başladım, fırsat buldukça yazıyorum. Kitabım mesleki eğitim ile ilgili.

Siz ne üzerine yazı yazıyorsunuz, nasıl bir sistem izliyorsunuz 🤗

3 yıldız kıdemli kademeli eğitmen olmaya vakit ayıramamış😅🤦‍♂️ bir scubacıyım, arabanın arkasına kamp malzemeleri + scuba çantam + bisiklet kombinasyonu ile artık rota nereye götürürse şeklinde takılıyorum uygun mevsim ve havalarda...

• Beğen
Tepkiler: mehmetbulak
Selam hocam ne yazıyorsunuz, bende yazım ile ilgileniyorum. Hatta bir kitap yazmaya başladım, fırsat buldukça yazıyorum. Kitabım mesleki eğitim ile ilgili.

Siz ne üzerine yazı yazıyorsunuz, nasıl bir sistem izliyorsunuz 🤗
Özelden yazdım dostum

350 lt lik bir Akvaryum um var(dı) . Hobi amaçlı lepistes, plati, moli tarzı balıklar bakıyordum ancak vakit ayıramdığım için baba evine götürdüm 😅, yine gidip geldikçe ara ara yemlerim.. bilim çocuk dergisi, zamanında yandaş medya tarafından alıkonulmadan önce verdiği kartlardan dolayı 150/160 aylık aldığım olmuştu. Fakat ekonomik durumu düşük bir komşumuzun yaşının çok üstünde ve ciddi potansiyel gördüğüm küçük kızına hediye ettim. (ahh ah 😩 içten içe hala pişmanım, zarar verecek bir insan değil ama ara sıra aklıma gelir, bir gün nisanur un çıkıp, serdar abi, buyur kartlarını getirdim demesini bekliyorum 😅)
Her türden müzikleri 3-4 terabaytlık mobil databanklarımda saklardım, arkadaşlara CD çekip satardım ve şarkılara çalma editlerinden iletişim nomu ve resmimi eklerdim, serdar koleksiyon şeklinde 😁 lise zamanlarımın sonuna doğru best fm den 370 TL değerinde arşiv paylaşma teklifi gelmişti ve vermiştim. Bir de Bağlama çalıyorum.. Kısa veya uzun sap.. Fakat her ne kadar milli kabul edilen bu enstrümanı fazla alaturka görenler yüzünden ben de kendimce kafaya takıp tarzının dışında müziklerle çalma hevesi oluştu.. Ara ara da olsa çalarım.. Bir tane de antre paylaşayım sizlerle 😃

Kısa ve uzun sap bağlama sevenler kanalıma göz atabilirsiniz. Çok ustaca çalıp söyleyemesem de en azından bir eserin nasıl çalınmaması gerektiğini öğrenmek isteyenler için faydalı olacaktır. 😁😁😁

(link)

Kültür turlarına katılıyorum bu ara.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Geri