Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Haftanın 3 günü yüzme antrenmanım var 300mt kelebek 200mt serbestgünlük .. Ayrıca bilgisayar topluyordum eskiden ama artık fazla ugraşmıyorum.. Günde 100km ye kadar antrenmanlarım var.. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz..

@durukane

Hangi tür biralar yaptın :)) Bende yapıyorum, market biralardan uzak dururum.

Ev yapımı home brew, Arjantin tango dansı sertifikalı :), Taunus aracımı proje aracı olarak tüm elektrik sistemleri ve motoru enjeksiyona çevirip 140hp güç almak en zevkli hobi :) tabiki ayda min 600km bisiklet ile iş-ev, antreman yaparım :) eskilerden fotografçılık yapardım.. arşivler duruyor :)

@Burak B.

Pilsnerler'i şişeledim, salı günü sonuçları alacağım, ilk kez deniyorum, bakalım oldu mu. İzEvBir'e katılıyor musunuz?

@specific
Hayır katılmadım, kendi çapında takılıyorum :) Yapılış aşamaları dikkatle takip edildiyse,temizlik kurallarına uyulduysa ve fermante sırasında uygun sıcaklıkta tutulduysa sorun yoktur. şişeledikten sonra karanlık ve serin yerde tut. Şişeler depozitolu olduguna dikkat et çünkü depositosuz şişelerin et kalınlıgı çok incedir patlayabilir :) toplam en erken 4 hafta sürmeli ama mümkünde 5-6 hafta sonra iç :) zaman aldıkça tadı çok lezzetli oluyor, max raf ömrü 1 yıl.. Çek cumhuriyeti pilseni,bugday birası, export pilsner ve alman pilsneri yaptım. aralarında en güzeli şerbetçiotlu alman pilsneri..

• Beğen
Tepkiler: specific
@Burak B.
Kitapçıktaki her şeye harfiyen uydum, 2 hafta tamamlandıktan sonra şişeledim, 1 hafta şişede durduktan sonra açmaya başlayacağım bakalım. 4, 5 ve hatta 6. haftaya bile kalabilir yaptıklarım. Bir oturuşta 2’den fazla içemiyorum artık, yaşlandık. ?

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
İşsizim... İş arıyorum. İşsiz bir insan olarak bisiklet harici bir hobi bile bulamıyorum. Hatta bazen bisiklet sürmeye bile çıkasım gelmiyor.

İşsiz olmak çok kötü... İşsiz kalmayın.

Forum da arkadaslari trollemek en sevdigim hobimdir. Bazen kendimi trolluyorum hobi olarak

Fitness ile uğraşıyorum. Kilo vermek için bu spora girdim. Diyetle harmanlayıp 34 kilo verdikten sonra bu sporu sevdim. Vücudumu daha iyi tanımamı, güçlenmemi, doğru beslenmemi ve disiplinli yaşamamı sağladı. 2 seneyi geçkin bir süredir yapıyorum ve inşallah sürekli devam etmeyi düşünüyorum.

Bu sporun yarısı beslenme olduğu için dolayısıyla mutfağada girdim. İyi bir aşçıyım diyemem ama yemeklerimi kendim yapıyorum. Bu iş bir hobiye dönüştü ve ekmeğimizi bile kendim yapmaya başladım. Kek kıvamında çok sağlıklı, tam buğday unlu, cevizli ve haşhaşlı mısır ekmeğim ev halkının ve misafirlerin favorisi oldu.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Bilgisayar oyunları oynarım hatta doğru düzgün bisikletim olmadığı zamanlar 14 16 saat kalkmazdım bilgisayar başından ramazanda 1 gün uyumadığımı hatırlarım:D

LRF avcılığı

• Beğen
Tepkiler: Yavuz Onat
Geri