Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Fotoğrafçılık-amatörce
Bağlama-amatörce

Scudo
elektrik-orta seviye fizik orta seviye

@mariokaldato
Cihazlar İstanbul'daki evde hala, bu kış tekneyle getirmeyi düşünüyorum. Gelecek çok şey var...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bağlama - ileri seviye
Otomobil - kendi çapımda özellikle detailing :)

12 senedir klasik müzik ve piyano. Ets 2 oynamayı severim. Tüpsüz dalış, amatörce.

@ySALMAN
Ben lisede tanıştım briçle , 90 ‘lı yolların başıydı . Fransız beşli majörünün revaçta olduğu yıllar . Dedemiz yaşındakilerle batakhane gibi kahvelerde oynardık , onlar dörtlü sistem goren oynardı . Sonra bu sevda üniversite yıllarında da artarak devam etti . Şimdi düşünüyorum , eşek herif! dersine kursuna bak adam doktor olmuş , hakim olmuş senin ne işin var onlarla. Rahmetli anneannemin güzel bir nasihati vardı ama biz dinlemedik ; akıllı işini işler deli başını bekler. Biz mahallenin delisi olduk anlayacağınız. Memleket sevdamız da briç sevdamız kadar eskidir hemen hemen aynı dönemlere tekabül eder . 90’lı yılların başı insanlar yeni yeni dönüyordu terk edilen alanlara ama hala azdık . O yıllarda daha farkında değildik az olan tarafta olduğumuzun .. şimdi bakıyorum da o kadar azız ki mutluluk bile bizden çok. . Çenemiz düştü yine sürçili lisan ettiysek affola.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geleneksel islak tiras.. Bilmeyenler icin: Yani dedelerimiz gibi tiras oluyorum. Tek jiletli krom bir tiras makinesi, tek jilet ve tiras sabunu (ve envai cesit kozmetik) Tum bunlara ragmen kartuslu makine ve jiletlerden (mach 3 vb) daha ucuza gelen bir hobi)

Bir de kızım:)

Son düzenleme:
Elektrikli Skateboard yapiyorum su anda... 5 bisikletimin yaninda.:)

• Beğen
Tepkiler: erman35
epoksiden kolyeler anahtarlıklar yapıyorum (yapmaya çalışıyorum):)

• Beğen
Motosiklet kullanıyorum, badminton oynuyorum, program yazıyorum..

• Beğen
@Mert E.
Bende 7-8 yıldır aynı şekilde tıraş oluyorum. Oldukça güzel oluyor. Sizde hangi makineler mevcut

• Beğen
Motosiklet. Adventure touring motosikletimle yaz kış dağ tepe geziyorum.

• Beğen
İç mekan tasarımı ve Logo Tasarımı ile uğraşıyorum

• Beğen
Trekking, Dağ faaliyetleri, Kampçılık, Cumhuriyet bulmacasını her pazar mutlaka çözerim (son 20 yıldır), ayda en az 8 kitap okurum;
Arada sırada dert dinler, hasta bakar ilaç yazarım... ;)

2 hobim var. 1 fotoğraf çekmek, 2 bisiklet sürmek.
O nedenle yaz aylarını çok severim çok.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Geri