Scudo Sports

bisiklet dışında hangi.......?

kurt

Daimi Üye
Tepki
84
evet arkadaslar burada forum sayesinde gercekten güzel vakit geciriyoruz,yeni yüzler yeni arkadaslar ve dostluklar kazanıyoruz:) tabiki öncelik forum sayesinde ama forumu forum yapanda biz degerli bisiklet severler toplulugudur.
pekhala şimdi dostlarımızı tanıyalım kimler bisiklet harici aktif doga sporları yapıyor?

benim hayatımda bisikletten önce gelen kaya tırmanışı,bike ve dagcılık bunlar benim hayatımda olmazsa olmaz spor faliyetlerim dir

Scudo
@emreden

iyi okurmusunuz lütfen orada başka spor den miyor! DOGA sporu deniyor

@kurt

doğru ya! ;

doğa sporu, bisiklet sporuna göre başka spor olmuyor...

benim yanlış anlamam işte :eek:

DOĞA sporu olarak fırsat bulabilirsem kayak ve yaz aylarında yüzme,
doğa olmayan spor olarak da mümkün mertebe satranç gibi zihin yorucu sporlar yapıyorum...

evet satranc doga sporu degil olsada satrança ilgi göstermene sevindim ve kayak sporunu bende ayda 2 defa olarak saklı kent yada davraz da yapabiliyorum tabiki öncelik kış dagcılıgı yüksek irtifa cıkışlarına katılmazsam diger bıranşlarla ilgileniyorum.

Bisiklet dışında ...Amatör olarak futbol oynarım.

@mert fr

mertcim! senin futbola düskünlügünü formda herkez zaten biliyor:D ugraştıgın herhangi bir doğa spor u varmı sen onu söyle:)

@kurt

Ya çok özür dilerim başlığı bisiklet sporundan başka bi' spor olarak anladım(dalgınlığımı maruz görün)...Ayrıca biiskletten başka bi' doğa sporuylada ilgilenmiyorum neyazıkki...:eek:

Dağcılıkla ilgileniyorum ama dağcı değilim. Dağcı olma yolunda ilerliyorum. Daha bilmediğim çok şey var.
Geçen seneye kadar duvar tırmanışı da yapıyordum. Tam Ballıkayalarda eğitim alacaktım ki okuldaki küçük duvarımızda tırmanırken omzum çıktı. Kaya tırmanışı gerçekten en çok yapmak istediğim sporlardan biri ama ne yazık ki omzum yapmama izin vermiyor.

@andac

sevgili andaç mütavazi olmana gerek yok ilgili isen sen dagcı adayısın buda dagcı oldugunun enbüyük kanıtıdır öncelikle doga sporlarına vermek istedigin emegine saygı duyar ve tebrik ederim. hepimizin dagcılık konusunda bir takım eksiklerimiz vardır ve hic bir zaman da bitmez reinhold messner in bir sözü var BİR DAGCININ BİTTİGİ AN, EKSİKLERİ BİTTİGİ AN DIR ve asla egitimsiz okulda,evde,ve orada burada butür tırmanışları tekrarlamazsın ne kadar tehlikeli oldugunuda bu sekilde anlamış oldugunu umuyorum. benimde su sıralar zaman bulup yaptıgım tek sey kaya tırmanısı ve kanyon gecişleri antalyada oturdugum icin cok sanslı oldugumu düsünüyorum tabiki herseyin başını baglı oldugum kulübüm cekiyor TODOSK klüp ici egitim sart bilgi ve tecrübe acısından cok önemli ve egitimini kulüp bazında alırsan cok emniyetli ve bir yerlere gelebilirsin sevgilerle kal başarılar umudu ila hoşcakal

(link)

• Beğen
Tepkiler: Spec
amatör avcılık yaparım avcılıkla ilgili her dal (balıkcılık,havacılık,karacılık) ı amatör olarak profesyonel yaparım :D:D:D::D:D

Duvar tırmanışı eğitimi almıştım. Omzumun çıkması küçükken geçirdiğim bir kazadan (omuz kapsülüm yırtıldı kazada) kaynaklanıyor. Okul duvarımızda bir rotayla uğraşıyordum ve rotadaki bir tutamak gevşemiş , ben de o tutamağa asılınca tutamak bir anda döndü ve omzum çıktı. Benim yerimde normal biri olsaydı omzu çıkmazdı. Yani olayın eğitimle alakası yok , daha önce geçirdiğim bir kazadan kaynaklanıyor. Zaten tehlikenin bilincinde olduğum için eğitim almadan böyle işlere kalkışmam.

• Beğen
Tepkiler: kurt
Geri