Scudo Sports

Bisiklet.com Yeni Yıl İndirimi ve Correre CLXX

Helen

Aktif Üye
Tepki
199
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar bisiklet.com'un yeni yıl indirimleri arasında Correre CLXX'e denk geldim 170TPI ve katlanır olması heveslendirdi. Düz Corere almaya girmiştim onda indirimi dün gördüm ama CLXX dokuma sıklığıı ile sanki daha iyi gibi.

(link)

Görüş alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
Scudo
Kullanan olmadı mı hiç? Sepete attım yorum bekliyorum ben de :D
Protection leveli 3 denmiş. Ben alıyorum lastik gelince yazarım :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Valla iyi fiyat, daha önce bu lastiği denemişliğim yok ama, CST nin Maxxis ile birleşmesine güvenerek CST Ouster 2.4 aldım bisiklet.com dan açıkcası beklediğimden çok iyi performans gösterdi. Eğer diğer lastikleri de bu kalitedeyse 60 liraya katlanır 170 TPI bir lastik için çok çok iyi fiyat.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Bir seçenek de şu olabilir:

(link)

127 TPI, 185 gr/adet. Bir yıl önce aldım, 200 km civarı yol yaptım, memnunum.

@Haluk Eke

Yalnız gördüğüm kadarıyla gramajında bi farklılık var, sitede 215 gr yazıyor, ayrıca rubenada puncture protection var mı bilmiyorum.

@Haluk Eke

Bunu daha önce almıştım. Patlak koruma özelliği yok. Tek iyi yanı katlanabilir ve 127 TPI olması. Kolay patlamasına sinir olmuştum. Ondan sonra dış lastik için koruma bantları almaya başladım. Bugün aldığım ürünü test edip yazacağım. 170 TPI ciddi bir dokuma sıklığı. Bir de patlak koruma katmanı oluşu müthiş geldi. Koruyucu şerit geçmeden takacağım lastiği eğer sorun olmazsa bir masraf yapmadan sadece lastikle çıkmış olacağım işin içinden.

@ibrahim akartua, şimdi rubena'nın sitesinden aldım ağırlık değerini:
(link)

Takmadan önce ölçmüştüm, ama fazla fark olmadığı için defterime kaydetmemişim herhalde.

• Beğen
@Helen , Hem patlak koruması var, hem 170 tpi, hem de 170 gr. süper olmalı bu lastik. Kullandıktan sonra deneyiminizi mutlaka yazın, merak ediyorum.

• Beğen
@Haluk Eke Tabii Haluk bey. Açıkçası ben de çok merak ediyorum. Ürün elime geçer geçmez yazacağım. Lastikleri takar takmaz da yoldayım :)

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
RUBENA FLASH 26X1.75 Zırhlı Dış Lastik ÖNERİRİM

• Beğen
@mariokaldato Teşekkür ederim. Ama ben yol bisikletime alacağım. 700x23 bakıyordum. Siparişimi verdim zaten. Bugün kargoya verilirmiş. Yarın bende olur

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Helen
TAMAM dostum . 26 inc dediğime bakmayın , aynı modelin yol için olanlarıda varmış az evel tavsiye üzerine interneti bırkaladım biraz ,size de yardımcı olayım dedim. bende alıcam bu rubena fılaşlardan mtb me

• Beğen
@Helen

helen güle güle kullan değerler baya iyi,tek lastik için hele 170 gr baya idaalı hatta ilk track lastiğimi diye baktım,25 olsaymış bir tık daha iyi olurmuş

inceleme bekliyoruz :)

şöyle bir kaç çok iyi lastiğin ağırlıklarını yazayım :

Continental Grand Prix 4000S II : 215 gr

Vittoria Corsa CX Open Clincher Road Tyre : 220 gr

Michelin Pro4 Endurance : 225 gr

cst ucuz ve gzuel markadir en basit city traveller all season modelini kullandim 3 sene cok iyiydi

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Yazdığı gibi 170gr ise muhtemelen sert ve yolu iyi kavramayan bir lastiktir.

Uu!
Lastiği bilmem ama ilgili siteden alüminyum jantlar için çok iyi bir fiyata set halinde (2 çift) DURA-ACE 9000 kartuş buldum. Orijinalse çok iyi...

(link)

• Beğen
Çokta ucuz bir lastik değilmiş bu fiyatlara yurt dışından daha bilindik(Michelin , continantal vb) markalar almak daha mantıklı olacaktır.Kendini kanıtlamış bir lastik mi emin değilim hiç kullananda görmedim.

Geri