Scudo Sports

Bisiklet çizik kaza (arkadaş)

Kadro boyası önemli, arkadaşın üzerine fazla gitmeyin. O çizikler olmasa kafadan 5x pedal gücü.

Scudo
Benim de dün kadroya bir amca çarptı, düşerken beton çiçek saksısına çarptı kadro :) Amca özür diledi ama olan olmuştu artık, canın sağolsun abi dedim devam ettim.
Hiç tanımadığım biri yanlışlıkla yaptı, içimde gram üzüntü olmadı. Karbon olduğu halde gram üzülmedim, en ufak kin beslemedim.

Ama konuyu açan kişinin verdiği örnekteki gibi vefasız, emanete ihanet eden bir arkadaş yapsa etmediğimi bırakmazdım o vatandaşa. Nezaketen bir özür dilenir harbiden ya. Tanımadığım adam diliyor özrü.

20170504_141526_HDR.jpg

@Carcass06 Çelik kadro değilse hiçbir sıkıntı olmaz. @Tuguj wd40 sadece geçici bir çözüm, o da çok ince çizikler için(fren, vites kablosu çiziği gibi).

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
IMG_3825.JPGAynakolu ayakkabım çizdi aynısı öbür taraftada var. IMG_3826.JPG
Buraya alyan düştü çizdi.
IMG_3827.JPG
Burayı seken taş çizdi. IMG_3828.JPG
Bugün sokak lambası çizdi. IMG_3829.JPG
Tabela çizdi. IMG_3830.JPG Yasladığım duvar çizdiIMG_3831.JPG Son olarak yere koyduğumda çizildi.

Yani bisiklet çiziliyor. Yapacak bir şey yok. Bence çiziklere çok takmamak lazım. Bu işin fıtratında var :D

@gunes1001 Btwin modelleri kolay çiziliyor. Benim ultra 700' de havadan nem kapacak gibi. Fazla takmamak ama dikkat etmek en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Arkadaşlar carbon kadrodaki boya kalkmalarına ne yapabiliriz peki? Alimünyum ve carbona aynı uygulama uygun olmaz gibi geliyor bana. Carbon'da boya tabakası sanki biraz daha kalın ve belirgin gibi, en azından benim kadroda öyle. Gidondan ötürü vites kolunun çarptığı yerlere bir boya uygulaması yapıp gidonu değiştirmeyi planlıyorum sırf bu yüzden.

Geri