Scudo Sports

Bisiklet capsleri

Scudo
@Anonim

yav akşam akşam çok güldüm şimdi.gerçi beni dinlemedi karbon amca ,
açıldı ama boğulmadı ,hafiflikten yırttı,:huhuu:

@Kudret Kurtcebe
Gül gül öldüm bu fotoğrafa:D:koptum:
Abi o bisiklet suyun üstünde mi yüzüyor?:eek:

@MehmetAliB.

valla mehmet dostum ömerli barajına gitmiş idik,bir deneme yapalım dedik ,bakalım batacakmı diye ,valla batmadı .

@Ömer Ş. paylaştığınız fotoğraf çok güzel binlerce beğeniyi hakkediyor. Benimde düşüncelerimde sadece bisiklet olmasını isterdim ama maalesef günün şartları buna izin vermiyor.

@Anonim
bu resim günün fotoğrafında da olmalı bence.
kesinlikle uluslararası bir paylaşımı hakkediyor.

@fatihözüdoğru

İki fotoğrafın birleşimi de üzel olmaz mıydı.Bisiklet tutkusunu sevdiğin bir insanla birlikte yaşamak,yolları beraber aşmak.
Böyle diyorum ama yalnızlığın da tadı bir başka :) Bir başına pedallamak,kendinle baş başa olmak,rüzgara ve yollara kendini kaptırmak...
Güzel ve anlamlı bir caps gerçekten,tabi farklı şekilde de yorumlanabilir.

@Ebubekir

evet ebubekir dostumuzun gönderdiği resimlere bakar isek ,futbolda şiddet olaylarının bütün dünyada aynı olduğunu görebiliriz, heyzel stadda meydana gelen faciada sıkışarak ölen insanlar var idi ,arkadan itenler öndekileri tellere sıkıştırınca ölenler oldu ,adamlar futbol seyretmeyemi gidiyor ,yoksa adam öldürmeyemi ?bunlar gelişmiş batıda oluyor ,gelişmişlik bi ölçü değil tabi,batı batan gemi ,doğu batıya bakarak batan gemi dediğinizde bi şeyleri anlamış olursunuz ,uygarlığın ölçüsü bir milletin sokakta nasıl yürüdüğüne ,başkalarına olan saygısına, öncelik tanımasına, yere tükürmemesine ,kağıt atmamasına,
otobüse binerken herkesin birbirine öncelik tanımasına ,araç sürerken daima önceliği karşı tarafa tanımasına bakarda bakar, dahada çoğaltırım gerçekleri,bizi acıtan gerçekleri,kaldırım yüksekliğine kadar gider bu iş.paranız yoksa ucuz asfalt dökersiniz 1 yıl sonra dökülür asfaltınız,
bisiklet dünyanın en masum icadıdır,ve doğaya en az zararı olanı diyebiliriz ,tabi kauçuk elde ederken ne kadar doğaya zarar verildi onada bakacağız ,petrolden yapılıyor ise bisikletin lastikleri onada bakacağız ,karbon kadrolar üretilirken ne kadar doğaya zarar verildi onada bakacağız ,ve aliminyum kadrolarda dahil.uygarlığın keşfettiği tüm icatlar ile haşır neşir olur iken pek insanlık aslında umursamıyor doğaya verilen zararı....

girgizlar fotoyu hemen calmislar. konu biraz unutuldu gibi

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Vay be @Melih Çolak neler gördük :) Caps konusundaki başarını takdir ediyorum. Cidden iyisin :) Sayfalardaki yorumlara baktım tıpkı benim gibi bunu çok eğlenceli bulanlar var, gülmüşler eğlenmişler. Ama ne yazık ki haddini aşan yorumlar da var. Yok o yokuşu çıkamıyorsa bisikleti bıraksın falan gibi. Yolun sadece 20 metresini görerek yorum yapıyor yokuş hakkında :D Neyse şunu anladım ki Bisiklet Forum'un kullanıcı kalitesi, şu Facebook bisiklet gruplarınınkilerle kıyaslanamaz bile. İyi ki varsın Bisiklet Forum, şu dallamalarla uğraşmıyoruz ;)

@Caner Kaya

eyvallah sağolasın :) o rampa %10 luk bi rampa yuvacık barajına çıkan herkes atıp tutar ama icrata gelince ortadan kaybolurlar zamanla sende çıkıcaksın herkes doğuştan bisikletçi değil :)

@Melih Çolak

Sürekli bayındırlıktan inip merkezde dolaşıp geri çıkıyoruz yeşilova yolundan. Sırf antrenman olsun diye. Bir seneye kalmaz buralar basitleşir artık benim için :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Geri