Scudo Sports

Bisiklet capsleri

Scudo
nerede kalmıştık :D :D

Dosyalar

• sigara.jpg
    sigara.jpg
    88,6 KB · Okunma: 482
  • kız.jpg
    kız.jpg
    98,2 KB · Okunma: 479
  • dayak.jpg
    dayak.jpg
    235,7 KB · Okunma: 465
  • RAMPALARR.jpg
    RAMPALARR.jpg
    112,4 KB · Okunma: 471
  • tatlı.jpg
    tatlı.jpg
    45,3 KB · Okunma: 495
  • küstümm.jpg
    küstümm.jpg
    59,6 KB · Okunma: 496
  • face.jpg
    face.jpg
    197,4 KB · Okunma: 444
Resim düzenlemesi yapan arkadaşlara bir tavsiyede bulunayım, eğer kendinizle ilgili ve saygı kuralları içinde yapıyorsanız bu espiri/şaka olabilir ama başkalarını küçük düşürecek şekilde yapıyorsanız buna ne dendiğini siz tahmin edersiniz, ben buraya yazmayayım!

@Yılmaz Uyar

sıkıntı yok kimseyi küçük düşürecek şeyler yazmıyoruz yaptığım resimdeki kişileri tanıyorum bizim tur gurubunda olan abiler ve arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Melih Çolak
Güzel kardeşim, #71'den bir önceki mesajdaki resimde (şimdi silinmiş olan) yapılanı gördük, insanları rencide ederek küçük görmek günahdır. Hadi bir anlık zaafa geldi diyerek hoşgörü ile geçiyorum.

melih alemsin yahu ,bu 99 km sonra gelen kartepe suadiye eğimleri gerçekte zor tabi ,7-15 eğim arası,bunun için istanbulda dudullu-göçbeyli etabında yeniden çalışmalar olacak ,50 km pedal kesmeden devam edeceğiz de ,şu anda programın gerisine düştük ,bunun nedeni kış şartları ,bu gün 80 km toplam bi olay oldu,bunun son 10 km sinde dönüşte çok sert dragos eğimlerine korcan ile çıktık ,tabi aslında bu çalışmaların yetersiz olduğunun farkındayız ,

Geri