Abdullah Cimis
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 202
- Bisiklet
- Scott
Merhaba arkadaşlar. Bisikletimi ayın 3'ünde aldım. Akşamları çevre ilçelere yalnız başıma kısa turlar yapıyorum. Bu akşamda arkadaşlar araçla ben ise bisiklet ile Zeytinburnu'ndan Yeşilköy'e bisiklet ile yola çıktım. Yeşilköy sahiline kısa bir sürede vardım. Arkadaşı aradığımda ( yolda az oyalandık geliyoruz) deyince bende az sahilde turlayayım dedim. 10-15 dakika kadar yavaş tempoda pedalladım. Tabi bide bisikletle kumsala girdim az canım sıkılmıştı. Tekerleri zor zapt ediyordum. Ve arkadaş aradı (cafedeyiz seni bekliyoruz) dedi. Hemen geri döndüm ve buluştuk. Oturmak için bisikletten indiğimde arka tekerin indiğini fark ettim. Ve baktığımda ufak bir diken girmiş.
İğne gibi minik bir şey. Tabi bende hiçbir şey yok. Nasıl geri dönücem bilmiyordum. Aklıma sahilde bisiklet kiralayan yer geldi. Belki yama filan yaparlar diye düşündüm. Sonuçta o kadar bisikletleri var. Ve gidip sorduğumda ( evet yapıyoruz dedi 5 lira). Tamam deyip onu halledip çıktım yola.
Neyse arkadaşlar kısacası o bisikletçi orda olmasaydı 15 km yolu yürüyecektim mecbur.
Yol seti almaya karar verdim. Pompa, yama, aletler gibi gibi... Bildiğiniz set satan yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim. Yabancı alışveriş siteleri de olabilir.
İğne gibi minik bir şey. Tabi bende hiçbir şey yok. Nasıl geri dönücem bilmiyordum. Aklıma sahilde bisiklet kiralayan yer geldi. Belki yama filan yaparlar diye düşündüm. Sonuçta o kadar bisikletleri var. Ve gidip sorduğumda ( evet yapıyoruz dedi 5 lira). Tamam deyip onu halledip çıktım yola.
Neyse arkadaşlar kısacası o bisikletçi orda olmasaydı 15 km yolu yürüyecektim mecbur.
Yol seti almaya karar verdim. Pompa, yama, aletler gibi gibi... Bildiğiniz set satan yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim. Yabancı alışveriş siteleri de olabilir.