Scudo Sports

Bisiklet Çantası, teker patlağı

Oğuz Budumlu

Daimi Üye
Tepki
51
Arkadaşlar;

Yakında arkadaşlarla uzun turlara çıkıcaz bunun içinde koltuğun altına takılan küçük çantalardan alcam

Bir uzun tura çıktığım zaman içinde neler olması gerekir

Ben Şunları düşündüm:

Su , siyah bant(dağda iç teker patladığında idareten patlağını önlemek için)

başkada birşey aklıma gelmiyor :)

birde dağda iç tekerim patladığında tekeri nasıl şişiririm :)
ağzımla olabilirmi :)

Scudo
Bahsettiğiniz sele altı çantasına, yama takımı, alyan takımı vs. gibi malzemeler koyabilirsiniz. Suluk kafesi varken, su matarasını oraya koymak biraz anlamsız olur ki zaten sığmaz da.

Eğer suluk kafesiniz yoksa sırt çantanızı yanınıza alabilirsiniz. Bu saydıklarınız ve daha fazlası o çantaya rahatça sığacaktır.

Balon şişirmiyorsunuz, iç lastik şişirmek için de yanınızda pompa bulundurmanız gerekli. ;)

@Oğuz Budumlu

Selam,
Asagidaki gibi kitler bayaa pratik, yapistirma seklinde yamalari var ve 16 gr lik CO2 tupu 3 saniye gibi bir sure icinde 40psi basiyor lastige, pompa ile ugrasmiyorsunuz. Bununla ilgili konu var bir yerlerde forumda.

http://www.amazon.com/Genuine-Innovations-Repair-Inflation-Bicycle/dp/B000X5DDC4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1245160704&sr=8-2

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Budumlu
@Oğuz Budumlu

merhaba;
CO2 tüpü (link) linkte olduğu gibi 5li veya (link) olduğu gibi tekli satılıyor.
bu tüp ile tekere hava basmak için sigma areojet'di galiba tam hatırlamıyorum veya (link) şeklinde bi aparata ihtiyacınız var.
bunları bisiklete sabitlemek içinse (link) buna ihtiyacınız var.
Ama tavsiyem yarışlarda kullanmıyacaksanız kaliteli bir pompa alın çünkü bu tüpler tek seferlik ve uzun bi turda kaç defa lastiğiniz patlar orasını bilemezsiniz;)

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Budumlu
Ağzınla iç lastik şişirmeyi düşünüyorsan,uzun tura çıkma için biraz daha tecrübe kazanmalsın bence:)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Taner Yavuz

tecrübeli olmadığım doğru ama zamanla tecrübe kazancaz inşallah :)
ağızla şişirmeyi düşündüğüm yerde patlağın oluğu delikten :D

@zafer sidal

verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim :)
gerçekten veridiğin bilgiler işime yarayacak.

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Geri