Scudo Sports

Bisiklet çalınmalarına karşı böyle bir şey yapılabilir mi?

Scudo
@m.klcts yalnizca data gprs verisi kullanilacagi icin olmasi gerekir . sadece bos bi sim kart alip icine biraz para yuklesek yeterli olur . bize mesaj aatacak ve yer bildirim yapacak internete baglanacak yani 3g ya da 2g verisi kullanacak.

bu arada yurtdisinda bisiklet sigortasi yapiliyor ve tum dunyada gecerli olan sigortalarda var madem turk sigortacilar yaptirmiyor onlara yaptirip turkiye de de kullanilabilir belki :)

@Bahadır Gürel
Evet şimdi daha net oturdu teşekkür ediyorum.

@Bahadır Gürel hocam @ogzhn06 arkadaş yazmış ve sigortacılık okumuş olmuyor. ayrıca ablam aksigorta acentası bunun yanında diğer tüm sigorta firmalarının da poliçesini kesebiliyor. malesef sigorta bisiklete olmuyor.

Bunun dışında ev için yapılan sigortaları da boşa yaptırmayın pek bir işe yaramıyor :D 100$ kadar zaten birşey karşılamıyor. Karşıladıklarının da vergisini karşılamıyor. Ekstradan bilgisayarı v.s. karşılamıyor. Buzdolabı, çamaşır makinası v.s. olacak illa. Karşılamadığı abuk sabuk bi dünya daha şey vardı tam aklımda değil. Evimdeki elektronik eşyalar için yaptırmayı düşünüyordum karşılamadıklarını okuyunca vazgeçtim :D benim bilgisayarın değeri zaten 5-6 bin civarında bunu karşılamadıktan sonra hiç bir işime yaramaz buzdolabı yansın sorun değil :)

Yanlış hatırlamıyorsam elektrik hattından oluşabilecek şeylerde de karşılamıyordu. Evinde regülatör olması şartı vardı :D yani elektrik düzenleyici voltaj düşükte gelse 220 verecek yüksekte gelse 220 verecek. Bunu her sigortacı size söylemez çünkü işine gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: m.klcts ve ogzhn06
Herkese merhaba,yeni ve pahalı bir bisiklet almayı planlamaktayım ancak her geçen gün artan hırsızlık olaylarından ötürü ciddi tereddütlerim var.Bu konu ile alakalı yaptığım araştırmalarda" spybike" isimli GPS Tracker cihazının işe yarayabileceğini düşünmekteyim. Forumda daha öncede konusu geçmiş ancak nereden nasıl kısa sürede ve güvenilir şekilde temin edebilirim bir fikrim yok. Ayrıca kullanan arkadaşların yorumlarına da bu aşamada ihtiyaç olur düşüncesindeyim.Firmanın kendi sitesi Türkiye hariç tüm dünyaya gönderim yapıyor ancak maalesef Türkiye lisetede yok.

Geri