Scudo Sports

Bisiklet çalınırsa ne yapmam gerekir?

benim yegenimin bisikletini çalmışlardı 1 gün sonra geri yerine bırakmışlardı.

Scudo
Babası getirmiştir. Çocuğun bisikleti yoksa heves edip, hırsızlık duygusunun kötü bir şey olduğunu hissedemeyip almıştır.

benim yegenimin bisikletini çalmışlardı 1 gün sonra geri yerine bırakmışlardı.
Aynısı, kapı onunde duran çok eski bisikleti çalamayınca selesini calip geri getirmişlerdi

Geçmiş olsun.. Polis niye var çok merak ediyorum.. Oyle bir memleket düşünün ki askerine polisine güven sıfıra yakın...ülkenin en resmi makam ve kurumlarından ama , varlık amaçları başka.. Vatandaş kendi başının çaresine kendisi bakıyor... Yangın da çıksa, deprem de olsa, Evine hırsız da girse, arabası değerli eşyası da calinsa , artık ilk başvuru yapılan yer malesef emniyet güçleri değil... Ben de bir babayim ve bugün çocuğumun oyuncağını çalanlar, yarın çocuğumu kacirsa, ne kadar çaresiz , bitik durumda olacagimi sayenizde hissediyorum..

(link)

Transition alanından 6 bisiklet çalınmış. Seçme çalındığını düşünürsek en az 50-60bin €. Organizasyon, mağdurlara yarışmaları için sponsor firmadan bisiklet vermiş. Ayrıca bisikletlerin maliyeti ve 2026 için istedikleri herhangi bir yarış için de giriş hakkı vermiş. O da yaklaşık 1000€.

Birkaç ay önce de Türkiye'den bir arkadaşımızın başına geldi.

Sürekli tedirgin olduğum bir konu, yarışlarda bir gün önceden bisikletleri alana bırakıyoruz. Her ne kadar üzerinde airtag olsa da onu da arayıp buluyorlar artık.

2 hafta sonra İstanbul'da, federasyonun düzenleyeceği Avrupa Triatlon şampiyonası var. Umarım kimse benzer bir durum yaşamaz.

Geri