Scudo Sports

Bisiklet bulamiyorum

tolga akyol

Forum Demirbaşı
Tepki
312
Bisiklet
KTM
Arkadaşlar boyum 193.Sakarya içinde bisiklet bulamıyorum boyuma göre.Netten de kesin bilgiler yok.Sipariş verip küçük kadro gelmesinden korkuyorum.Kart ile alacağım.Şehrinizde gördüğünüz satıcı varsa yönlendirebilir misiniz.Limit 1200TL. 27.5" yada 29" jantlı.Boyuma uygun bir bisiklet :(((
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Scudo
(link)

Bu bisiklet kadro boyu doğru belirtilmiş ise get üzerinden alacağım.Sabah telefon açıp.Yalnız bu satıcı okudan Ticaret güvenilir mi ? Bilgisi olan var mıdır ?

Büyük abilerim daha iyi bilir ama benim bildigim uzere buyuk kadrolu bisikletler Türkiye'de cok satilan bir sey degil. Yurtdısı sitelerde bulmak daha kolay.
Hatam varsa uyarin

@hasan büyükkeleş
Merhabalar Hasan,
Aksine Türkiye'de büyük kadrolu bisiklet seçenekleri mevcut, dışarıdan almaya gerek yok. Önemli olan aramasını bilmek.

@tolga akyol
Merhabalar Tolga,
Belirlediğin bütçe ile 27,5 veya 29 er bir bisiklet bulman zor limitini biraz daha artırman gerekiyor.
- Boy ölçünü yazarsan bizim için daha anlaşılır olacaktır.
- Kadro ölçüsünü verdiğinizde istediğiniz ürün gelir, farklı ölçülerde ürün gelmez. Gelse bile değiştirme veya iade şansınız var.

29 inch bir mtb de 21" kadro boyunu alırsanız size olacağını düşünüyorum. bulunması zor bir bisiklet değil. verdiğiniz linkteki bisikletin 20" veya bir boy büyüğü varsa daha iyi olur, onu almanız lazım.

27.5 ya da 29 aradığınıza göre mtbye karar vermişsiniz. Sizin boyunuza uygun olacak kadro 21" kadrodur. Bulunduğunuz şehirde yoksa mecburen bisikletçileri arayıp stok soracaksınız. Size bir öneride de bulunayım "Güven Bisiklet" şu an indirimde. Örneğin sedona 910 çoğu yerde 610 dolar iken burada nakit 515 dolar.

21" kadro bile bence belirsizlik içeriyor sizin boyunuz için (iyi olabilir de olmayabilir de), fırsatınız varsa istanbul'da biraz daha büyük kadro boylarını denemenizi öneririm.

Boy ölçünü görmemişim, şimdi gördüm :) 20, 20,5, 21cm kadro ölçüleri tam ölçüne denk gelecektir. Bu ölçülerden büyüğü rahatsızlık verecektir.
(link) veya (link) firmalarında büyük ölçüler oluyor sorabilirsin.

@BF Okuru
salcano sitesine girip baktim 21 inc olan cok bisiklet goremedim. Ayni sekilde bianchi de oyle. Ama baska yerlerde mevcut var olabilir. Eksigimi soylediginiz icin tesekkurler :)

@tolga akyol

çeşme meydanında Ensar bisiklet var Kemal abi oraya baktınız mı?

Herkese çok teşekkür ederim. Cevap verme fırsatı bile bulamadım.Çok özür dilerim.Forumda yeniyim.Farkettim ki baya kişi yardımcı olmaya çalışmış.Birden gelen bisiklet hevesim,bisiklet bulamamam yüzünden kaçıyordu tam vazgeçiyorken 20" bir mosso wildfire 3.29 buldum ve satın aldım.Şimdilik memnunum.Tasarımını da beğendim.Hayırlı olur inşallah :))
Herkese tekrardan çok çok teşekkürler.

Bisikleti aldığım için konunun kapanmasını nasıl talep etmeliyim arkadaşlar ?

Geri