Scudo Sports

Bisiklet Binerken Karşınıza Tinerci V.b Çıktı Diyelim Ne Yaparsınız?

Mustafa Ali MERİÇ

Aktif Üye
Tepki
98
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar ben bu konuda biber gazını öneriyorum 50 veya 100 ml lik biber gazı 3-4 kişiyi deli eder bunlara suluk gibi aparat yapıp gidonda biryere monte edilirse gayet mükemmel olur sizin fikirlerinizide bekliyorum. Bu arada biber gazıyla birlikte iman gücünüzden gelen kasımpaşa karetesiyle adamlara dalmanız da önerilir:D
yapılışı:

1-Önce karşımıza bir adam çıkar
2-Biber gazını alınır
3-Önce adamın gözüne sıkılır
4-Burnuna veya ağnına(genelde buruna sıkarlar:D)
5-Daha sonra arzu edilen uygun bir bölgeye:eek: :p işlem yapılır(size bırakıyorum:D )
6-Bunları yaptıktan sonra adam zaten ""anaaaaammmm gözüm"""der(demesse yukarıdaki işlemleri tekrar uylarsınız:D sıkıyorsa demesin diyene kadar:D :D :rolleyes: )
7-E artık adam iflas etmiştir birşey yapamaz yukarıda belirttiğim gibi iman gücünden kaynaklanan veeee çocukluğumuzda izlediğimiz karete filmlerinden huaaaaaaaaaayyyyyt diyerek ortaya birkaç hareket döktürdünüz mü?:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ortada ne tinerci, ne gaspçı kalır;) ;)

Ha arada yeni nesil gaspçılar gaz maskesi ile dolaşıyormuş kuşlar söyledi:D

Scudo
bence tinerci vb kişilerin bulunduğu yerlerde gezmemek en önemli mesele ama birden karşımıza çıkarsa hiç durma pedalla derim yapacak bişi yok başka

bence de abicim, efelik yapmaya hiç gerek yok, aynen topuklayacaksın, pardon pedallayacaksın :)

hahhaha çok iyi ya admın kafa zaten iyi demi zaten o korku adama yeter eğer arkandan kostuğunu anlarsan ardenalin nedeniyle sende uçarsın diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: lindemann
tinerci uçuş moduna geçerse sen de turbo moduna geçeceksin abi, Nitroları kökleyeceksin aynen toz olacaksın :)

@gokdaltercume

Ayrıca bu gibi durumlar için Lock-Out şart:D :p ayrıca dazer :D

Hepinizi kendinize gelmeye davet ediyorum beyler. Bu inanılmaz faşizan bir konu açıkçası. O tinerci dediğiniz insanlar kötü insanlar değil ve çoğu çocuk yaşta. Aileleri tarafından kötü muamele gördükleri için ve zorunluluktan evden kaçıyorlar. Malesef devletimiz de saçma sapan konularla uğraştığı için bu çocuklarımıza bir yuva sunamıyor.

Benim birkaç tinerci arkadaşım var. Onlara insan gibi yaklaşırsanız, onlar da size insan gibi yaklaşır. Bence bu konu silinmeli.

@Florian
Burada tinerci derken, gaspçı modunda gezinenlerden bahsettim. Zaten çaresizlikten bu hale gelmiş insanlara vahşice davranmak doğru değil ama ikimizden biri zarar görecekse de bu ben olmamalıyım. En iyisi ikimizin de zarar görmemesi... Daha önce ben bir kaç kez kötü olaylar yaşadım arkadaşların bazıları bilir, buna rağmen bir ön yargım yoktur... Sniper fikrinin de zaten ciddi olmadığı açık... Hani eleştiren falan çıkar, şimdiden yazayım...

@Florian

Sevgili Floryan kardeşim,

Bu tinerci konusu cidden şakaya gelmez. Uzak durun derim. Korkan korkmada hakli. Adamlar affetmiyor ve kaybedecek bişeyleri yok zaten.
Gecen haberlerde vardi: yaşli bi teyze bunlara yatcak yer ve yemek veriyo acidigi icin, onlar ne yapıyor ? Kadına (Teyze!!) tecavüz edip öldürüyorlar.
Başka bir örnek: Bizim kuaför komşu Ulus'da (Ankara) gezerken bi tinerci geliyo, sigara istiyo ve musallat oluyor. Adam da git kardeşim diye itince, tinerci düşüyor, kafasını kaldırıma çarpiyor ve ölüyor. Adam şimdi hapisde!
Siz siz olun, yanaşmayın.....

Sizlere katılıyorum bu konuyu açmamın sebebi böyle tehlikeli durumlarda çevikliğimizi ve zekamızı kullanarak neler yapabileceğimiz(bakmayın en başta yazdıklarıma onlar işin gırgırı:D:D ama sniper fikri fena değil kaskada dürbününü taktınmı....:D:D. Amacımız kimseyi rencide etmek değil kafayı buldukları için gözleri birşey görmüyor hadi biz büyüğüz ya kardeşimizin, amcamızın oğlunun, amcamızın oğlunun küçük oğlunun:D:D karşısına çıkarsa çocuk başlarına birşey yapamazlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcakla...

Geri