Scudo Sports

Bisiklet Benim İcin Baslamadan Bitti Gibi

Tepki
15
Merhabalar.

Bugun yasadigim ailevi sebepten dolayi bisiklet benim icin bitmis oldu sayilir

Sifir bisiklet alamayacagim yani ikinci el - olarak degil toplama yapabilirim veya kendim para biriktirerek

Bisiklet almak icin elimden ne geliyorsa yapacagim vazgecmek istemiyorum servis parasi diye alacagim yuruyerek gidecegim yazin imkanim oldukca ise girecegim ( bu sene 12ye geciyorum bu yuzden zor gozukuyor)

Herneyse yardimi dokunan herkese cok tesekkur ederim esen kalin ....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Scudo
Bitti diye bir şey yok. Bu spora 30-40 yaşlarında bile başlayanlar var. Sen sadece kısa bir ara ya da erteliyormuş gibi düşün bence.

Niye bitsin ki ben de kendim biriktirerek ikinci el alıyorum. İlk başta çok düşük bir bütçeyle başladım sonradan üzerine ekleye ekleye yükselttim

Sen istemediğin sürece bitmez kardeşim merak etme :) 2010 yılında bisikletimi mecburen satmak zorunda kalmıştık. Şuan 21 yaşındayım 4 senedir maddi nedenlerden dolayı bisiklet alamıyorum ama pes etmek yok değil mi. Allah izin verirse olur merak etme :)

Aferin Salih güzel karar vermişsin. Paranı biriktir ve öyle al. Hem bu bisiklet senin için daha değerli olur.
Herkesin ailesinin geliri rahat olmayabilir. Yahut kimi zaman hayat somurtkan yüzüyle karşımıza çıkıverir. Öyle de olsa mücadele bütün insanların özünde vardır. Mücadele edeceğiz. Sen kararlılıkla bu düşüncende devam et. Senin yaşındayken ben de bisiklet alamamıştım. Rahmetli babamın şu vitessiz, kontra frenli demir yığını bisikletine binerdim. Var gücümle asılırdım pedallara. Taa ki rüzgarı rüzgarı yüzümde eğleştirene dek... Şimdiyse üç bisikletim var.
Yaşın daha çok genç.
Yeterince para biriktirdiğinde; mavisi, sarısı, siyahı, yeşili bütün renkleriyle
yüzlerce bisiklet senin için bekliyor olacak.
http://i.imgur.com/y8H4IbD.jpg

Bozma moralini... Ilk bisikletimi aldigimda liseyi bitirmis, bir sirkette ofis boyluk yapmaya baslamistim. 18 yasinda aldigim ilk aylik ile kostura kostura bsikletciye gidip pesinat + senet derken almistim. Sene 1990 :)
Iste bu sekilde alacagin bisikletin tadi, keyfi, hatirasi bambaska olur. Degerinide bilirsin, hakkinida verirsin!
Moralini bozma ve sabret yeter!

• Beğen
Tepkiler: Turgay AKSOY
Bisiklet benim için bitti derken korkarak zannettimki arkadaş bir uzvunu falan kaybetti [ALLAH hepimizi esirgesin] ama içeri bakıp sebebin maddi yetersizlikden kaynaklandığını görünce rahatladım. Ya arkadaşım neden bu şekil düşündün ve bitti dedin önünde daha ne seneler vardır inş dert ettiğin şeye bak, bi bakmışın en kral bisiklet altında sadece zamana bırak, el ayak tuttuktan sonra yemişim maddiyatı ;) canını sıkmaya değermi hiç :)

başlığı görünce rahatsızlıktan dolayı sandım şükür ki maddi imkansızlıktan böyle diyorum diye bana kızıyor olabilirsin kardeşim ama emin ol sağlığın yerinde olmadıktan sonra hiçbirşeyin değeri yok iki yıl önce rahatsızlandım şuan bisikleti sırf kentime ve hastalığıma inat olarak kullanıyorum ama gel birde bana sor yaşın genç biriktirir sıfırdan başlar alırsın güzel bir bisiklet hem daha değerli olur snin için sağlıcakla kal

Benimde ilk bisikletimi abim gazete kuponları biriktirerek bana hediye almıştı 1998 yada 99 senesiydi.Eve girip Bisan İhlası karşımda görünce dona kalmıştım mutluluktan, mahallede ön ayak olmuştum hatta yavaş yavaş arkadaşlarımda babalarına ağlaya sızlaya bisiklet aldırmaya başlamıştı :) Ama hiç tatmadığım birşeye öyle özlem duyuyordum ki(bisiklet sürmeye) tam 1 sene sele bir elimde gidon bir elimde bisikletle koştum durdum çünkü süremiyordum öğrenemiyordum da boyum yetmiyordu ancak bu şekilde tatmin olabiliyordum, bisikleti öyle eskittim yani :) sonra yıllar geçti Bisan İhlas da eskimişti artık,babamda hem dükkana alışmam hemde ona göre boş vakit geçirmemen ümidiyle kaldırıp atelye ustamıza vermişti bisikletimi lakin ben doyamamıştım.10 sene sonra fırsat buldum ve bisiklet alabildim yani.Ayrılıklar olur elbet ama esas vazgeçmemektir :)

@Salih Korkmaz

Herkes kendinden örnek vererek başlamış bende öylee yapmak istedim;
rahmetli babam böyle şeylere verilen paraları lüzumsuz görüp almazdı ama birgün hacdan dönüşte bisiklet getirdi bana (sene 1987) tabi ben o bisiklette biraz öğrenebildim ancak sürmeyi ve sonra çalındı :( daha sonra unuttum bisiklet almak neden 34 yaşıma kadar aklıma gelmedi diye kendi kendime kızıyorum şimdi, senin gibi genç arkadaşları böle görünce sizlerin adına seviniyorum genç yaşta bisiklet sevdası ne güzel, bu arada durumun için üzülme para biriktirerek alacağın bisiklet sana öyle zevkli gelecek ki onu yaşıyınca anlıyacan he bide paran birikince muhakkak bizede haber ver herkesin en azından bisikletine bir hediye almak isteyen olabilir, şahsen ben isterim

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Ahmet F.ELBİR
Eyvallah abi çok teşekkürler başladım bugunden biriktirmeye bakalım ne zaman biter ..
@ahmet can sahin
Teşekkürler desteğiniz için.
@Soner U.
Geçiş olsun abi ne kızması eyvallah desteğin için.
@Abdülsamed AKBULUT
Aslında maddi sıkıntı yok Allaha şükür ama bisiklet gereksiz bir şey gibi görülüyor bizim ailede nedense , ondan dolayı ailemden destek almadan alacağım inşallah bisikleti. Yazın 1 ay amcamların marketinde çalışmayı düşünüyorum vazgeçme gibi niyetim yok ! :)
@suat akman
Ben de ailemin desteği olmadan alacağım inşallah bisikletimi , umarım sizin gibi geçmişe dönüp 'bir anı' olarak kalır ilerde....
@MEHMETALİ
İnşallah abi destek için teşekkürler...
@Gökhan Semiz
Bitirmeyi düşünmüyorum zaten abi kararım kesin en geç bu yaz istediğim bisikelt benim! :)
@Emre GÜLEN
Kararımı verdim abi vazgeçmeyeceğim destek için teşekkürler..
@Furkan Çınar
Ben de kendi imkanlarımla yapacağım inşallah başladığım yolun sonunu da görmek nasip olur..

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Geri