nasıl bir sorun açar tam emin değilim ama iyi şeyler olmayacağı kesinMerhaba arkadaşlar. Bisikletimi yurda getirdim.Odamda kalorifere yaslamayı düşünüyorum.Biraz saçma soru ama sürekli orada durması boyaya zarar verir mi?Kadroda sararma felan yapar mı acaba?Petek baya yanıyor da merak ettim.Şimdiden tesekkürler
Sert ortam koşullarının zarar vermeyeceği bişey bulmak zor ama sizin endişe etmenizi gerektirecek bir sıkıntı yaşamazsınız, peteğe değen ksımlara bi havlu mavlu sarın en azından kontakt noktasında sürtünmeden falan sıkıntı olmasın. Benim şahsi tavsiyem, seleyi özellikle dayayın peteğe ki termal konfor açısından bi tık faydası olur belkiMerhaba arkadaşlar. Bisikletimi yurda getirdim.Odamda kalorifere yaslamayı düşünüyorum.Biraz saçma soru ama sürekli orada durması boyaya zarar verir mi?Kadroda sararma felan yapar mı acaba?Petek baya yanıyor da merak ettim.Şimdiden tesekkürler
Sert ortam koşullarının zarar vermeyeceği bişey bulmak zor ama sizin endişe etmenizi gerektirecek bir sıkıntı yaşamazsınız, peteğe değen ksımlara bi havlu mavlu sarın en azından kontakt noktasında sürtünmeden falan sıkıntı olmasın. Benim şahsi tavsiyem, seleyi özellikle dayayın peteğe ki termal konfor açısından bi tık faydası olur belki![]()
Yatak diğer yandan duvara mı dayalı? Komidini duvar tarafına alarak yatağı radyatöre yaslama imkanı yok mudur?
Bu durumu yurt görevlilerine nasıl kabul ettirdiniz
yok hayır yan tarafta da komidin ve yatak varYatak diğer yandan duvara mı dayalı? Komidini duvar tarafına alarak yatağı radyatöre yaslama imkanı yok mudur?
Valla şuan gören olmadı.Görseler de bir şey olacağını zannetmiyorum.Yurt müdürümüz sağolsun anlayışlı biri.Temizlik personeline de dedim "Abi orayı ellemene gerek yok ben hallederim" o da anlayışla karşıladı.Ona söylerim buna söylerim demedi.Arkadaşlarımın da rızasını aldım.Yurdun koridorunda tur attılarBu durumu yurt görevlilerine nasıl kabul ettirdiniz?
Teşekkür ederim.Evet yanımda olunca daha güvende hissediyorum ve ayrı bir hava katıyorBu şekilde hiç bir şey olmaz hiç şüphe bile etmene gerek yok. Bisikletle birlikte yatmak da güzelmiş bu arada![]()