Scudo Sports

Bisiklet Bağışı

Tepki
116
İsim
Onur T.
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Dikilide 14 yaşında bir kardeşimiz okula kendisi bisikletle gidip geliyor. Burslu ve başarılı bir öğrenci ve aynı zamanda bir bisiklet meraklısı :) Ancak büyüdüğü için eski bisikleti artık küçük kardeşine kaldı ve hem okul yolunda gidip gelmek için hem de gündelik hayatta kullanabileceği yeni bir bisiklete ihtiyacı var.
Yeni bir bisiklete ayırabilecekleri bütçeleri yok bu yüzden bu küçük kardeşimiz, kendisi gibi bisiklete meraklı olan abi ablalarına bir danışmak için bana sordu :)
Elinde bu arkadaşımıza verebileceği, 24 '' jant vitesli kadın bisikleti olan biri çıkarsa bizi çok mutlu eder.
Bana Özel mesaj'dan ulaşabilirsiniz.

Şimdiden okuyan, ilgilenen, yayan herkese teşekkürler

.

Scudo
Duyarlılığınız için teşekkürler yarın bi bakcam

Merhabalar,
Ben de bisiklet ihiyaci olan ufaklik ariyordum:)
Ozetle hikaye soyle, taklasik 3 ay once ufak bi kaza gecirdim. Taksici kirmizi isikta gecip carptigi icin sikayetci oldum. Suan dosya yargiya girmeden onceki uzlasma asamasinda. Arabulucu dilersem bagis talebindebulu abilecegimi soyledi ben de soforun bir cocuga bisiklet bagisinda bulunmasini istedimi soyledim. Ancak spesifik olarak bir kisi veya kurum belirtmem gerekiyor. Ben de arayisa girdim ve bu paylasimi gordum. Eger arayisiniz dvam ediyorsa lutfen en kisa zamanda donus yapabilir misiniz? Bugun bir cevap vermem gerekiyor cunku :)

Merhaba umarim kiz kardesimiz icin bir yardim eli uzanmıştır. Sizden bir ricam var antalyada ikamet ediyorum ogrenciyim lise mezunuyum ve universiteye hazırlanıyorum bir bisiklet ve doga hayraniyim ancak hicbir sekilde sehir turu ve doga turu yapabilecek bir bisikletim yok bu hayranlığım icin sizden bisiklet adına yardım istiyorum kullanmadığınız ya da bağışlayabileceginiz standart bir bisiklet talep ediyorum ilgi ve alakanız icin tesekkur ederim şimdiden

Merhaba ben okula okulun verdiği sınav hazırlık kursuna gidiyorum okuluma uzaklık yürüyerek 50 dk 1 saat yakın yürüyorum bisiklete ihtiyacım var almaya durumumu yok yardımcı olabilirmisiniz Gmail Berkykslln@gmail.com
@Bisikletli Tosba bulundumu bisiklet acaba 14 yaşındaki kız kardeşimiz için acaba ?__
Merhaba ben okula okulun verdiği sınav hazırlık kursuna gidiyorum okuluma uzaklık yürüyerek 50 dk 1 saat yakın yürüyorum bisiklete ihtiyacım var almaya durumumu yok yardımcı olabilirmisiniz Gmail Berkykslln@gmail.com

Geri