Scudo Sports

Bisiklet aynası kesinlikle gerekli

@Anonim selam, hangi kask aynasını kullanıyorsunuz? Benimkisi blackburn marka ve titreme yapıyor.

Scudo
bileğe ya da kola takılan bir ayna olsa, elcik tutuş şeklimize göre ayarlasak, hatta daha geniş açı için bilek hareketi ile sağı solu kessek güzel olabilirdi. şahane bir fikir gibi geliyor şu an umarım ilk ben düşünmüşümdür. :d

edit: uzun süredir varmış...

Gözlük aynası yapmak basit gibi geldi bana. Jant teli veya kuş kafesi teli, makyaj malzemesinden sökülmüş bir ayna ve silikon ile kolayca halledilebilir. Üşenmediğim bir gün malzemeleri bulup yapacağım. 😀

(link)bir örneği var.

1602156405383.png

@_Madmexx _ selam, plus kask aynasını bu sene başında 15₺ye düşünce denemek için aldım. Kaskta aşırı titreme yapmıyor ama ben Cırtcırtlara ek olarak plastik kelepçe taktım. Bu yüzden sanırım titremesi daha az. Mumnunum

@_Madmexx _ selam, plus kask aynasını bu sene başında 15₺ye düşünce denemek için aldım. Kaskta aşırı titreme yapmıyor ama ben Cırtcırtlara ek olarak plastik kelepçe taktım. Bu yüzden sanırım titremesi daha az. Mumnunum
Ben de kelepçe ile kullanıyorum, fazla tireme de olmuyor.

@earendil05 @Anonim cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ben de kelepçeledim, aslında düşmesindi amaç, titremeye pek etkisi olmadi.

Aklıma şimdi, aynanın olduğu boyuna kelepçe sarıp, sapı boyunca uzatmak geldi, belki ağırlık etkisiyle, titremeyi bir miktar azaltabilir. Akşama bir deneyeyim.

@_Madmexx _ ağırlık mesnet noktasına yakın olursa dediğiniz olabilir ama uzaklaştıkça artar. Kaskta taktığınız kısmı sağlamlaştırın. Hangi ayna?

@Anonim ağırlık merkezi konusunda haklısın. Bakacağız bir çözümüne. Marka Blackburn bu arada.

Geri